Agemowe 5 axis 5 x 3.5 x 1.5

Maszyny ze stali, aluminium, odlewów itp.
Tu możesz również przedstawić się i opisać swoją maszynę
Awatar użytkownika

spol
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 4
Posty: 423
Rejestracja: 20 lut 2012, 21:13
Lokalizacja: Polska

#141

Post napisał: spol » 04 sie 2015, 11:48

Obrazek


Jak to sie nie da ?

Tagi:

Awatar użytkownika

bartuss1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 32
Posty: 7407
Rejestracja: 05 kwie 2006, 17:37
Lokalizacja: Kędzierzyn - Koźle
Kontakt:

#142

Post napisał: bartuss1 » 04 sie 2015, 13:52

nie ma sie co szczypać, może za tydzien bedzie jakaś relacja zadowolonego klienta czy coś

Awatar użytkownika

bartuss1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 32
Posty: 7407
Rejestracja: 05 kwie 2006, 17:37
Lokalizacja: Kędzierzyn - Koźle
Kontakt:

#143

Post napisał: bartuss1 » 05 sie 2015, 21:24

i ?
ktos tu miał ze mnie zdjąć ciężar ponoć, moze jakies konkrety, ale bez deklaracji?
niespecjalnie chce mi sie jechać do Lomzingu, czekam do piatku.

Awatar użytkownika

spol
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 4
Posty: 423
Rejestracja: 20 lut 2012, 21:13
Lokalizacja: Polska

#144

Post napisał: spol » 11 sie 2015, 21:48

Jak by kto był chętny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

http://olx.pl/oferta/frezarka-wielkogab ... 3379ecc371
Jak to sie nie da ?

Awatar użytkownika

syntetyczny
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 7
Posty: 2696
Rejestracja: 08 gru 2009, 22:33
Lokalizacja: Elbląg
Kontakt:

#145

Post napisał: syntetyczny » 11 sie 2015, 21:56

A na profilu facebookowym firmy posiadającej tą maszynę można zobaczyć całkiem spore modele, które ta maszyna wykonała :wink:
Kto pyta, nie błądzi. Eppur si muove
Kreatura CNC
Modernizacja plotera megaplot


korba_czow
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Posty w temacie: 1
Posty: 41
Rejestracja: 13 gru 2013, 14:56
Lokalizacja: Ww

#146

Post napisał: korba_czow » 11 sie 2015, 22:10

A ktoś chyba wcześniej pisał że maszyna nie działa, złom, itp. nie chce mi się teraz przeszukiwać wątku. A jednak coś tam frezuje, i to bardzo ładnie, kilkumetrowe detale widać na tym facebooku.


Aldis
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 15
Posty: 22
Rejestracja: 25 cze 2013, 19:13
Lokalizacja: Łomża

frezuje

#147

Post napisał: Aldis » 11 sie 2015, 23:03

Po wielu miesiącach walki z wadami tego oto cudu i wymianie głowicy oraz paru innych elementów frezarka frezuje :) co jak zauważył Syntetyczny widać na profilu mojej firmy. Maszyna ta nie jest idealna, ale działa . Szkoda tylko, że kilka miesięcy za późno


251mz
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 3
Posty: 4226
Rejestracja: 27 sie 2004, 21:59
Lokalizacja: Polska

#148

Post napisał: 251mz » 12 sie 2015, 07:26

Aldis,
Czyli Bartkowi udało się ją przestawić?


Aldis
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 15
Posty: 22
Rejestracja: 25 cze 2013, 19:13
Lokalizacja: Łomża

..

#149

Post napisał: Aldis » 12 sie 2015, 07:35

Frezarkę będzie przestawiał producent, bo Bartek wycofał się w ostatniej chwili....i zostawił nas na lodzie

Awatar użytkownika

syntetyczny
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 7
Posty: 2696
Rejestracja: 08 gru 2009, 22:33
Lokalizacja: Elbląg
Kontakt:

#150

Post napisał: syntetyczny » 24 sie 2015, 15:52

Najnowszy filmik z udziałem agemowego 5 osi:
[youtube][/youtube]
Wygląda, że chłopaki ogarnęli maszynę. I z tego wynika, że bartus pomimo swojego ostrego języka dobrze zrobił, że się wycofał z cudzej roboty :mrgreen:
Kto pyta, nie błądzi. Eppur si muove
Kreatura CNC
Modernizacja plotera megaplot

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Frezarka - konstrukcja metalowa”