Zróbcie coś z dodawaniem załączników
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
Zróbcie coś z dodawaniem załączników
Warning: passthru() has been disabled for security reasons in /home/cncinfo/public_html/attach_mod/includes/functions_thumbs.php on line 169 ...
ILE MOŻNA ??!!??
ILE MOŻNA ??!!??
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Dlaczego format zdjec ktore mozna zalaczac jest taki nietypowy ? Zdjecia trzeba obracac i zrzuty ekranowe tez.Co nie koniecznie jest wygodne. Nie mozna tego zmienic?
Nie szlo by dodac mozliwosci naszkicowania czegos odrecznie? Jest to forum typowo techniczne i i takie cos by sie naprawde przydalo.Bo te rysunki zrobione z myslnikow kropek i przecinkow nie zawsze sa czytelne.
Moze by wypowiedzial sie na ten temat Administrator? Bo my tu mozemy se tylko pogadac a admin moze cos w tej kwesti zrobic.
Panie administratorze prosimy o wypowiedz w tym temacie.
Nie szlo by dodac mozliwosci naszkicowania czegos odrecznie? Jest to forum typowo techniczne i i takie cos by sie naprawde przydalo.Bo te rysunki zrobione z myslnikow kropek i przecinkow nie zawsze sa czytelne.
Moze by wypowiedzial sie na ten temat Administrator? Bo my tu mozemy se tylko pogadac a admin moze cos w tej kwesti zrobic.
Panie administratorze prosimy o wypowiedz w tym temacie.
Moj chomik
http://chomikuj.pl/skotisobek
http://chomikuj.pl/skotisobek
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 3
wyglada to pewnie ze 800x600 jakos nie bardzo dziala ze skryptem wg mnie wystarczyloby zmienicz linijke kodu ale sie nie znam wiec tak tylko przypuszczam
byc moze ma to wplyw na ladowanie sie forum i te 800x600 jest wykozystywane przez jakas inna ramke i by to kolidowalo z obrazkiem i bylyby problemy z wysiwetlaniem sie forum takie sa moje przypuszczenia
byc moze ma to wplyw na ladowanie sie forum i te 800x600 jest wykozystywane przez jakas inna ramke i by to kolidowalo z obrazkiem i bylyby problemy z wysiwetlaniem sie forum takie sa moje przypuszczenia