Wytnij obiekt 3d

Dyskusje dotyczące działania obsługi programu PikoCNC

Autor tematu
potek74
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)
Posty w temacie: 2
Posty: 80
Rejestracja: 21 kwie 2016, 21:28
Lokalizacja: Suchy Las

Wytnij obiekt 3d

#1

Post napisał: potek74 » 31 paź 2022, 01:06

Witam wszystkich
czy ktoś wie jak w procesie obróbki "Wytnij obiekt 3d" włączyć okno "Generator krawędzi obiektów 3D" kombinuję i nie mogę włączyć tego okna.
Pozdrawiam




Autor tematu
potek74
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)
Posty w temacie: 2
Posty: 80
Rejestracja: 21 kwie 2016, 21:28
Lokalizacja: Suchy Las

Re: Wytnij obiekt 3d

#2

Post napisał: potek74 » 31 paź 2022, 22:37

Kombinowałem i udało się należy kliknąć prawym przyciskiem myszki w obiekt 3d w oknie geometrii , to wywołuje kolejną listę, na której jest "Generuj krawędzie" obrazek poniżej.
Może komuś się przyda. Pozdrawiam wszystkich.
Obrazek


mcleanross
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 01 lis 2022, 05:59

Re: Wytnij obiekt 3d

#3

Post napisał: mcleanross » 01 lis 2022, 06:04

potek74 pisze:
31 paź 2022, 22:37
Kombinowałem i udało się należy kliknąć prawym przyciskiem myszki w obiekt 3d w oknie geometrii , to wywołuje kolejną listę, na której jest "Generuj krawędzie" obrazek poniżej.
Może komuś się przyda. Pozdrawiam wszystkich. cookie clicker
Obrazek
Dzięki za podpowiedź, której szukałem

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „PikoCNC”