Wieża Eiffla. Konstrukcja blaszana wycięta z lasera!
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Witam wszyskich ja również poproszę od wszystkich wszystkie plany najlepiej w roaszeżeniu ncp. mogą być inne, proszę przesyłać je na adres [email protected] z dopiskami co jest na tych planach bede wdzięczny i oczywiście od siebie dodaje linka do mego posta gdzie czekają Mamut i Skorpion w 3D pozdrawiam
[ Dodano: 2008-10-08, 17:08 ]
https://www.cnc.info.pl/topics41/ciekaw ... .htm#82895
[ Dodano: 2008-10-08, 17:08 ]
https://www.cnc.info.pl/topics41/ciekaw ... .htm#82895
Laser Bystronic i Prima Industrie
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Witam,
jestem tu nowy i prosze o wyrozumialosc a mianowicie mam za tydzien rade nadzorcza i chcialbym wypalic laserkiem cos ciekawego aby mogli sobie zobaczyc jak dziala laser i zabrac na pamiatke, wiec poszukuje szablony dxf cos na wzor wiezy eiffla [email protected] za plany wiezy z gory wielkie dzieki pozdrawiam
jestem tu nowy i prosze o wyrozumialosc a mianowicie mam za tydzien rade nadzorcza i chcialbym wypalic laserkiem cos ciekawego aby mogli sobie zobaczyc jak dziala laser i zabrac na pamiatke, wiec poszukuje szablony dxf cos na wzor wiezy eiffla [email protected] za plany wiezy z gory wielkie dzieki pozdrawiam

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
Widzę, że temat wieży wciąż aktualny.
To może ja się troszkę pochwalę.
Wieża wycięta water jetem. Kwasówka 3mm, wysokość ok 185 cm. Jeszcze nie pospawana.
PS. Przepraszam, że zdjęcie trochę edytowałem, ale tło było niewyjściowe.
Acha, dla zainteresowanych JEST DO SPRZEDANIA.
To może ja się troszkę pochwalę.

Wieża wycięta water jetem. Kwasówka 3mm, wysokość ok 185 cm. Jeszcze nie pospawana.
PS. Przepraszam, że zdjęcie trochę edytowałem, ale tło było niewyjściowe.

Acha, dla zainteresowanych JEST DO SPRZEDANIA.
- Załączniki
-
- wieża(1).JPG (15.3 KiB) Przejrzano 5355 razy
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
poproszę o przesłanie mi tej wieżyczki dxf-a albo najlepiej geo bo mam laser trumpfa z góry wielkie dzięki. mój adres to [email protected]