Ploter laserowy Grand central instrukcja obsługi
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Ploter laserowy Grand central instrukcja obsługi
Witam, czy jest tu ktoś kto uzytiuje ploter laserowy Grand central 1390? Potrzebuję do niego instrukcje obsługi i mam parę pytań z nim związanych.
Tagi:
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
Re: Ploter laserowy Grand central instrukcja obsługi
Wnioskując po formacie to jakiś zwykły "chińczyk".
Dowiedz się jakie ma sterowanie i znajdź instrukcję do sterownika. To wystarczy.
W reklamie internetowej widzę że: "Minimalne znaki litery 0.5mm".
Przed zakupem każ sobie wygrawerować te "litery 0.5mm" bo jak dla mnie to kłamstwo.
Dowiedz się jakie ma sterowanie i znajdź instrukcję do sterownika. To wystarczy.
W reklamie internetowej widzę że: "Minimalne znaki litery 0.5mm".
Przed zakupem każ sobie wygrawerować te "litery 0.5mm" bo jak dla mnie to kłamstwo.
"Let's Go Brandon"
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
Re: Ploter laserowy Grand central instrukcja obsługi
Robiłem dosyć precyzyjne próby na kamieniu i soczewką, którą testowałem (2.5") da się zejść praktycznie do około 170dpi. 1.5" z pewnością mniej. Jednak problemem jest znalezienie materiału na którym to będzie sensownie widaćbratanek65 pisze: ↑28 kwie 2019, 16:47W reklamie internetowej widzę że: "Minimalne znaki litery 0.5mm". Przed zakupem każ sobie wygrawerować te "litery 0.5mm" bo jak dla mnie to kłamstwo.

Poniżej test ww - szpilka ma średnicę 0.62mm a jej główka w najszerszym miejscu 1.72mm (mierzone mikrometrem). Ponieważ cień nieco ukrywa "grubość" szpilki - to zestaw linia+czarny pasek po lewej ma szerokość 0.3mm