Witam, szukam pomocy,informacji, instrukcji obslugi lasera ByStar3015 albo przynajmniej Bysofta. Kontaktowałem sie z firma Bystronic lecz nie udostepniaja takich informacji osobom fizycznym a firma w ktorej pracuje nie kupila lasera od nich wiec tez nie ma mozliwosci zeby zdobyla takie informacje, dlatego probuje sam coś znalezc. Czy jest ktos w stanie mi pomoc? Bardzo mi na tym zalezy, instrukcja albo jakies wskazowki co gdzie jak pokolei bardzo mi pomogą.
Z gory dzieki;)
Pomoc w obsłudze Bysofta i Bystronica ByStar3015
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Przylaczam sie do prosby ... pracowalem wczesniej pare m-cy na Trumpf-ie a pare dni temu dostalem sie na Bystronica i mam pewne problemy .. pomijajac bariere jezykowa jako ze jestem w niemczech 
PS przydalaby sie tez instrukcja (czy cokolwiek po polskiemu
) do Tenado Metall 2009 i ProNest-a 8 
pzdr

PS przydalaby sie tez instrukcja (czy cokolwiek po polskiemu

pzdr
Nigdy nie mow NIGDY!!!
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
@ banco - nie ma znaczenia skąd Twoja firma kupiła maszynę. Jeśli nie jest zbyt stara, to instrukcję w jęz. polskim mogą zdobyć za grosze z Bystronic Polska.
@ 5n0v - Bystronic Deutschland ma dostęp do instrukcji we wszystkich językach. Warunek j.w.: do starych maszyn zapomnij o polskiej wersji językowej...
@ 5n0v - Bystronic Deutschland ma dostęp do instrukcji we wszystkich językach. Warunek j.w.: do starych maszyn zapomnij o polskiej wersji językowej...