Spadek mocy tuby co2
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 9
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 9
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
LTofik, wg mnie zadnej reklamacji Ci nie uznaja lub podciagną to pod zużycie tuby, traktuje sie to jako czesc eksploatacyjna - takie bedzie tlumaczenie.
ja staram sie pracowac na ok. 60 %, nieprzekraczam 70 %, dokladnie kontroluje temp. boryga, i wtedy taka tuba dziala mi najdluzej. Nie da sie okreslic % zuzycia tuby po 8-10 godzinach, kazda chinska tuba dziala inaczej i wg mnie prozno tu zglaszac reklamacje. a jak Ci to przeszkadza, ze taka tuba tak sie zachowuje, doloz kilka tysiecy $$ i miej sobie tube metalową.
ja staram sie pracowac na ok. 60 %, nieprzekraczam 70 %, dokladnie kontroluje temp. boryga, i wtedy taka tuba dziala mi najdluzej. Nie da sie okreslic % zuzycia tuby po 8-10 godzinach, kazda chinska tuba dziala inaczej i wg mnie prozno tu zglaszac reklamacje. a jak Ci to przeszkadza, ze taka tuba tak sie zachowuje, doloz kilka tysiecy $$ i miej sobie tube metalową.
-
- Posty w temacie: 4
Są firmy i firemki. Z dziadfirmami od laserów nie współpracuję, raz się tylko dałem zrobić firmie Europlotery i nigdy więcej. jak mam mieć pseudogwarancję i zbywanie wrazie serwisu to sobie wolę sam złom z Chin pociągnąć, jednak jak mam płcić marżę i to nie mała to mogę wymagać. Rok gwarancji to było moje wymaganie. Albo dajecie to na piśmie skoro tak zachwalacie, albo nara. Dla nowych Reci 10 tys. h pracy to pikuś.