Witam!
Mam prośbę , czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak w EdgeCamie zaimitować obróbkę na stole obrotowym? nie mam zielonego pojęcia jak się za to zabrać. Mam do wykonania rękojeść do pistoletu sportowego. Oczywiście dysponuje modelem bryłowym danej rękojeści.
obróbka rękojeści do pistoletu.
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 3
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Kolego możesz powiedzieć dla czego ma być to robione za pomocą 4-osi??? Jak patrzę na fotki to wydaje mi się że w 3 osiach też da się to zrobić. Oczywiście mogę się mylić.. Może wrzuć model do podglądu, łatwiej będzie się wypowiedzieć i jakoś pomóc
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Nudzisz się, zajrzyj to nic nie kosztuje, może i Ciebie coś zainteresuje, a później... zaprocentuje 
Niestety, nie zajrzysz bo kazali usunąć...

Niestety, nie zajrzysz bo kazali usunąć...
-
model
Zgodnie z tym co zasugerował mi kolega z "góry":) załączam model. Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Załączniki
-
- rekojesc_IGES.rar
- (8.37 MiB) Pobrany 346 razy
-
Witam!
Mam problem przy obróbce wykańczającej powierzchni,mianowicie ścieżki rozsuwają mi się na płaskim regionie rękojeści i efekt końcowy pozostawia wiele do życzenia:d Próbowałem obróbke płaskimi regionami ale coś nie idzie. Załączam screena i proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Mam problem przy obróbce wykańczającej powierzchni,mianowicie ścieżki rozsuwają mi się na płaskim regionie rękojeści i efekt końcowy pozostawia wiele do życzenia:d Próbowałem obróbke płaskimi regionami ale coś nie idzie. Załączam screena i proszę o pomoc.
Pozdrawiam
- Załączniki
-
- aaa.JPG (37.88 KiB) Przejrzano 726 razy