imak szybkozmienny
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
Re: imak szybkozmienny
Gdyby ktoś miał na zbyciu taki imak to jestem zainteresowany.
Nie negocjuje na rozsądnych warunkach z ludźmi, którzy zamierzają mnie pozbawić prawa do rozsądku.
Tagi:
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
Mam już swój imak.
Również polecam kolegę Łukasza.
Zdjęcia imaka były już wstawiane na wcześniejszych stronach wiec nie będę ich powielał.
Wszystko wygląda na solidnie wykonane.
Również polecam kolegę Łukasza.
Zdjęcia imaka były już wstawiane na wcześniejszych stronach wiec nie będę ich powielał.
Wszystko wygląda na solidnie wykonane.
Nie negocjuje na rozsądnych warunkach z ludźmi, którzy zamierzają mnie pozbawić prawa do rozsądku.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 18
Za Kolegę Łukasza mówić nie mogę, ale chyba nie powinno być problemów, ja mam obecnie jeden uchwyt zamówiony, także sprawdź bo może wiadomość nie doszła, czasem tak się zdarza.
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 1
Proszę o podanie ceny na wykonanie korpusu wg załączonego rys. Jeżeli to konieczne ,gabaryty można nieco zmodyfikować.

-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Kolega Łukasz podał adres [email protected].
Nie wiem z kim pisałem kto odpowiadał i z przykrością muszę napisać ze kontakt z tą osoba jest poniżej krytyki.
Piszę kilka dni prosząc o wycenę i informacje ,niestety ktoś mnie po prostu olewa.
Jednym słowem nie polecam.
Nie wiem z kim pisałem kto odpowiadał i z przykrością muszę napisać ze kontakt z tą osoba jest poniżej krytyki.
Piszę kilka dni prosząc o wycenę i informacje ,niestety ktoś mnie po prostu olewa.
Jednym słowem nie polecam.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 18
No to dziwne, ja kontaktowałem się przez forum i kontakt bardzo dobry, nawet podsuwał pomysły na lepsze rozwiązanie problemu. Chyba, że nie o tej samej osobie mówimy :p Zresztą na imaki Kolegi Łukasza skusiło się już chyba dość sporo osób i nikt na razie się nie skarżył.
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
To nie ja

-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Witam
Posiadam na sprzedaż imak szybkozmienny oraz 10 kostek od kolegi lukasz.radomski. Jesli będzie ktoś zainteresowany moge odsprzedać. Imak oraz kostki są nieużywane , miał pracować z nutool 550.
Posiadam na sprzedaż imak szybkozmienny oraz 10 kostek od kolegi lukasz.radomski. Jesli będzie ktoś zainteresowany moge odsprzedać. Imak oraz kostki są nieużywane , miał pracować z nutool 550.