Gratulacje! Mam od dłuższego czasu wszystko co trzeba tylko nie mogę się zebrać do montażu

A nie chcę tego robić na prowizorkę bo te żyją najdłużej

Gratulacje! Mam od dłuższego czasu wszystko co trzeba tylko nie mogę się zebrać do montażu
Niestety nie wiele pomogę ja zakupiłem szklane liniały i jeden magnetyczny oraz płytkę od Yurija dedykowaną do tego (teraz jest ona dużo droższa). Oczywiście zestaw ten jest przetestowany na stole i przygotowany do montażu. W twoim wypadku płytka jest tańsza ale czy ten zestaw będzie działał to nie wypowiem się. Jak poszukasz na stronie Yurija to zrobił on listę liniałów pojemnościowych które poprawnie pracują z jego kontrolerem.JanuszT pisze: ↑11 wrz 2020, 14:40Zamówiłem sobie dwa liniały (200 mm i 300 mm) z chińskiego portalu w celu zbudowania DRO na bazie "Yuri's toys". Przyszły z różnymi "panelami" (zamieszczam zdjęcie).
Teraz pytanie do Was. Czy obydwa wykonania nadają się do zastosowania do "Arduino Basic DRO Controller" link do strony Yuri's Toys?
Z góry dziękuję.
Oj i to sporo. Oczywiście wajchologia. Jest to bardziej wypasione DRO działa na tablecie albo telefonie (android) Poza normalnymi funkcjami DRO ma możliwość graficznego wyświetlenia układu otworów na lini czy podziale okręgu i dowolny zmieszany tryb. Dla zajadłych możesz sobie zrobić dowolny układ na kompie i wgrać na tablet. Oczywiście możesz mieć bazę wykonywanych prac, zapisać bazę narzędzi i skonfigurować do pięciu banków ustawień