Statyw do czujnika zegarowego
-
Autor tematu - Stały bywalec (min. 70)
- Posty w temacie: 1
Statyw do czujnika zegarowego
Witam
Chciałem kupić statyw do czujnika zegarowego. Jest tego sporo na aukcjach w internecie ale mam podejrzenia co do jakości. Upatrzyłem sobie taki jak na zdjęciu. Czy jest on coś wart? Podobno niektóre mają słaby magnes. Czy ktoś z Was posiada podobny?
Pozdrawiam
Chciałem kupić statyw do czujnika zegarowego. Jest tego sporo na aukcjach w internecie ale mam podejrzenia co do jakości. Upatrzyłem sobie taki jak na zdjęciu. Czy jest on coś wart? Podobno niektóre mają słaby magnes. Czy ktoś z Was posiada podobny?
Pozdrawiam
- Załączniki
-
- 1090028304_2.jpg (40.28 KiB) Przejrzano 1715 razy
Tagi:
-
- Znawca tematu (min. 80)
Re: Statyw do czujnika zegarowego
Mam taki od roku, magnes jest OK, ale zaciski przegubów zaczynają żłobić rowki w prętach, chyba lepszy byłby jakiś z przegubem kulowym. Widziałem że są już od 60 zł, ale ich nie miałem w ręce wiec nie wiem czy nie mają innych problemów.grzes_pos pisze:Witam
Pozdrawiam
pozdrawiam
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
ja polecam tylko i wtlacznie statywy firmy NOGA. Jak dla mnie sa rewelacyjne. Mitutoyo czy inne sie przy nich chowaja
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)