Po zainstalowaniu się aktualizacji Windows Istaller 3.1 (KB893803) rozdzielczość monitora jest na minimum 640X480 i jakość kolorów 4 bity czyli tylko mam plamy na monitorze, najgorsze jest to,że tej rozdzielczości nie mogę przestawić, próbowałem chyba wszystkiego łącznie z wywaleniem tej aktualizacji i nic nie pomogło, myślałem, że może to jakiś wirus i zrobiłem formata. Po formacie system od razu chciał zarejestrowania systemu i nie można było wejść do kompa nawet aby zainstalować internetu przez który bym zarejestrował system, rozdzielczość oczywiście nadal była do bani, więc pomyślałem że padła karta graficzna.
Z braku zajęcia a bez komputera nie można żyć więc jeszcze raz go sformatowałem i pomogło, wszystko wróciło do normy, wieczorem przyszła pierwsza aktualizacja zainstalowała mi sie przy wyłączeniu komputera, dzisiaj otwieram komputer i to samo z rozdzielczością

załamka. wczorajsza aktualizacja przyszła jako pierwsza
Poczytałem trochę o tym widows installer i inni chcą mieć taką aktualizację a ja nie chcę.
Jak ją musze już mieć to jak ustawić tą rozdzielczość ? posiadam system Windows XP SP2