Lublin - złomowisko

Tu można porozmawiać na dowolny temat nie koniecznie związany z tematyką maszyn i CNC
Awatar użytkownika

Autor tematu
M 52
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 2

Lublin - złomowisko

Post napisał: M 52 » 25 paź 2010, 11:52

Za kilka dni znowu trochę posiedzę w Lublinie i chętnie wybrałbym się na jakieś fajne złomowisko w poszukiwaniu materiału, potrzebuję przede wszystkim złomu kolorowego. Gdzie warto się przejść?

pozdrawiam
Maciek
miłośnik maszyn parowych i silników GAD

rynio_di
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1

Post napisał: rynio_di » 25 paź 2010, 18:36

W zasadzie to nigdzie , Najlepsze moim zdaniem na ul. Kasprowicza nie wpuszczają . A i tak wpuszczali tylko w soboty. Pozostanie ci tylko na ul. Krochmalnej ten pierwszy przy Gazowej, na Łęczyńskiej lecz obsługa ( właściciel b,niemiły)ale tam można coś wygrzebać dużo kasowanego wyposażenia z politechniki, i ostatni Gospodarcza ,ale tam jest ubogo. Dwa małe to ul Wrońska i Długa.
Miłego grzzzzzzzzzzzebania.

Awatar użytkownika

Autor tematu
M 52
Posty w temacie: 2

Post napisał: M 52 » 30 paź 2010, 18:22

Dzięki serdeczne. Zapisałem sobie nazwy ulic i pokręcę się po mieście. Widzę, że potrzebna będzie jakaś strategia, żeby dobrac się do złomu :wink: Na Łęczyńską mam przysłowiowy rzut beretem.
Ciekawa sprawa - w mojej okolicy złomowiska w soboty nie są czynne, a szkoda. Zresztą w Warszawie też właściwie nie ma gdzie iść po złom kolorowy. Stalowego jest sporo.
pozdrawiam
Maciek
miłośnik maszyn parowych i silników GAD

wueskowicz
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1

Post napisał: wueskowicz » 19 wrz 2011, 20:13

a gdzie są złomowiska w warszawie bo jadę na weekend i może bym gdzieś wpadł , interesuje mnie złom maszynowy, nieraz można noże tokarskie kupić na wagę albo inne wyposażenie warsztatu, może ktoś ma jakieś info??

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Na luzie”