szlag by to trafił z pogodą
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 4
szlag by to trafił z pogodą
normalnie szok-
że tak powiem - ku*** MAĆ !!!
WYŻALIĆ SIĘ CHCIAŁEM ...
nie wiem czy auto casco mi pokryje szkody za gradobicie ? - nie wiecie jak to jest ?
mam opcje full wypas
więcej filmów i zdjęc co nas tu nawiedziło !
że tak powiem - ku*** MAĆ !!!
WYŻALIĆ SIĘ CHCIAŁEM ...
nie wiem czy auto casco mi pokryje szkody za gradobicie ? - nie wiecie jak to jest ?
mam opcje full wypas
więcej filmów i zdjęc co nas tu nawiedziło !
- Załączniki
-
- DSC01510-1.jpg (60.06 KiB) Przejrzano 559 razy
-
- DSC01493-1.jpg (52.02 KiB) Przejrzano 592 razy
Ostatnio zmieniony 23 sie 2010, 17:51 przez numerek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stały bywalec (min. 70)
- Posty w temacie: 1
to zależy od ubezpieczyciela i pakietu jaki masz, bo niby full a może nie być tam gradobicia. Po tegorocznej powodzi w lubelskim agenci dostali wiadomość aby nie zawierali nowych umów od podtopieńnumerek pisze:czy auto casco mi pokryje szkody za gradobicie ?

W mojej miejscowości w ciągu 3 lat spadł taki sam grad dwukrotnie - w tym raz z trąbą powietrzną... Gdzieś mam zdjęcia z tego. Pojawiły się firmy które wyciągały elementy bez lakierowania.
rozumiem twoje rozgoryczenie, ale to chyba nie powód by aż tak to wyrażać?numerek pisze:że tak powiem - ku*** MAĆ !!!

-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
Zanim zgłosisz szkodę, to najpierw pogadaj o problemie z jakimś człowiekiem w likwidacji szkód. Udawaj po prostu pytacza
Ten wóz na zdjęciu ma już swoje lata i może być kłopot z odszkodowaniem. Mi kiedyś chcieli koniecznie skasowac całkiem młody wóz po niewielkiej w sumie kolizji.
A tak przy okazji - u mnie wczoraj była wspaniała pogoda, cały dzień spędziłem z dzieciakiem na żaglach

A tak przy okazji - u mnie wczoraj była wspaniała pogoda, cały dzień spędziłem z dzieciakiem na żaglach

pozdrawiam
Maciek
miłośnik maszyn parowych i silników GAD
Maciek
miłośnik maszyn parowych i silników GAD
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 4
no zobaczymy co ze szkodą ..
jutro mam oględziny .. zlikwidować nie dam
to nie takie stare auto .. ma dopiero 5 latek
uszkodzonych jest więcej a i w mieniu też szkody ... cały tydzień zamiast pracować będę się włóczył po odlędzinach a to aut a to domu a to firmy ... normalnie szlag ....
jak cię drażnią takie wpisy - zignoruj ten temat i już ale nie pouczaj mnie !
jeśli mod stwierdzi że tak nie może być to skasuje i tyle
jutro mam oględziny .. zlikwidować nie dam
to nie takie stare auto .. ma dopiero 5 latek
uszkodzonych jest więcej a i w mieniu też szkody ... cały tydzień zamiast pracować będę się włóczył po odlędzinach a to aut a to domu a to firmy ... normalnie szlag ....
rozumiem że masz lepszy powód tak ? podaj gorozumiem twoje rozgoryczenie, ale to chyba nie powód by aż tak to wyrażać?
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
- to są tylko rzeczy materialne i pal licho, chyba że cenisz je bardziej niż swoje zdrowie ...numerek pisze:Cytat:
rozumiem twoje rozgoryczenie, ale to chyba nie powód by aż tak to wyrażać?
rozumiem że masz lepszy powód tak ? podaj go
Żeby coś wynaleźć wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu.

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
wiesz, jak zdrowie nie ucierpiało to patrzy się na straty materialne, a jak by coś ze zdrowiem, to wtedy mówi się że dobrze że tylko tyle się stało. więc nie ma tu mowy o cenieniu rzeczy ponad zdrowie, bo tylko rzeczy ucierpiały, ja rozumiem rozgoryczenie bo pewnie nie kupiłeś meśka ze stłuczonej świnki, więc można się zdenerwować i mieć obawy że ubezpieczenie nie pokryje, lukadyop, kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
Łatwo pouczać jak się tego nie widziało i nie doznało.Nie słyszałem,by ktoś ucierpiał fizycznie.Ale cała reszta ciśnie wiele razy na usta słowo urwał.Zniszczone samochody,elewacje domów,rynny z dziurami jak po przestrzeleniach granatnikiem,szklarnie, z których zostały same ramki lub rurki,popękane poliwęglany-tragedia.Sąsiedzi zrobili sobie drina z darmowym lodem po obejrzeniu szkód.Wiele razy ,,urywało'' się w okolicy...