POWRÓT DZIKUSA
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
Też to zauważyłem, ale czułem że tak się to skończy... To forum zaczyna wyglądać jak folwark paru osób które robią tu co im się podoba nie licząc się z tym że jest tu kilkanaście tysięcy innych członków którzy razem tworzą to forum. Gdyby nie oni to te parę osób mogłoby stworzyć kółko wzajemnej adoracji. Kiedyś było tu inaczej.lukadyop pisze: zastanawiam się również na jedynie czytaniu tego forum skoro usuwa się już posty( nie pierwszy raz) prawda w oczy kole wstyd modowie.
Również potwierdzam że to nie pierwszy raz i zaczyna być to drażniące że niezbyt pochlebne opinie są usuwane. Przez coś takiego traci się szacunek bo to po prostu podwójna moralność.
Chyba że DZIKUS się dogadał z osobą do której skierował ten post w innym temacie i sam go usunął. Wtedy zwracam honor.
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 10
- Kontakt:
Sam nic nie usuwałem, ale dziś od wiadomej osoby dostałem wiadomość z prośbą o dane adresowe w celu wysłania rzeczonych elementów. Przykre, że dopiero publiczne "pranie brudów" umożliwia odzyskanie swojej własności. I to od osoby, która sama nazywa innych oszustami. No cóż, moja cierpliwość ma swoje granice i nie są one wykonane z gumy. Grubo ponad 3 lata czekania na zamknięcie sprawy to wystarczająco długo. Zwłaszcza, że w międzyczasie kilkadziesiąt razy słyszałem/widziałem (telefon, mail, skype, wiadomości na forum) zapowiedź wpłaty pieniędzy lub odesłania przedmiotów.skoczek pisze: Chyba że DZIKUS się dogadał z osobą do której skierował ten post w innym temacie i sam go usunął. Wtedy zwracam honor.
No ale nic, wątek jest przecież nie o tym. Tak więc wróćmy do celebrowania mojego powrotu

-mamo, czy jestem Twoją małą księżniczką?
-nie, nie jesteś synu
-nie, nie jesteś synu
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
Ja Twojego powrotu nie będę celebrował bo nie popieram lewacko-anarchistyczno-satanistycznych poglądów.DZIKUS pisze: No ale nic, wątek jest przecież nie o tym. Tak więc wróćmy do celebrowania mojego powrotu![]()
Za to chętnie z Tobą pogadam na temat maszyn

Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski