O , Kafra jest OK. Ciekawe jak z grubością 6 mm będzie ?pltmaxnc pisze:Tutaj dotną i wyślą
http://www.kafra.pl/start.html
Gdzie dostanę blachę aluminiową 7075 T6
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Mogę zaoferować 6 mm w 7075, a czkolwiek rzeczywiście ten gatunek to głównie od 10 mm w góre.Aluminiowy pisze:O , Kafra jest OK. Ciekawe jak z grubością 6 mm będzie ?pltmaxnc pisze:Tutaj dotną i wyślą
http://www.kafra.pl/start.html
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Spróbuj jeśli jeszcze nie kupiłeś
www.alinox.pl
Mają praktycznie wszystko co związane z aluminium, wycinają na mniejsze formatki na miejscu.
www.alinox.pl
Mają praktycznie wszystko co związane z aluminium, wycinają na mniejsze formatki na miejscu.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Kontakt:
brutto.
da sie taniej kupic, ale trzeba poszukac
maili z zapytaniami dostaje kilkanascie-kilkadziesiat dziennie+masa ofert, spamu itp. Czasami ciezko wszystko ogarnac. Prosze sie przypomniec.
da sie taniej kupic, ale trzeba poszukac

maili z zapytaniami dostaje kilkanascie-kilkadziesiat dziennie+masa ofert, spamu itp. Czasami ciezko wszystko ogarnac. Prosze sie przypomniec.
Kazde parametry sa idealne, czasami tylko narzedzia sa malo wytrzymale 
Kazdy wymiar da sie osiagnac, czasami wystaczy docisnac mocniej urzadzenie pomiarowe

Kazdy wymiar da sie osiagnac, czasami wystaczy docisnac mocniej urzadzenie pomiarowe

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Kontakt:
Kto szuka znajdzie nawet ok 30 zl brutto. ;-D
Nie ma innego kontaktu. Prosze o maila.
W tej chwili sa małe problemy techniczne, bo w tym roku padały mi 3 maszyny, 1 wyleciala calkowicie z pracy, zamowien bardzo duzo, a nie ma gdzie robic i przy kompie jestem sporadycznie. Powoli wszystko wraca do normy, powoli.
Za utrudnienia przepraszam.
Nie ma innego kontaktu. Prosze o maila.
W tej chwili sa małe problemy techniczne, bo w tym roku padały mi 3 maszyny, 1 wyleciala calkowicie z pracy, zamowien bardzo duzo, a nie ma gdzie robic i przy kompie jestem sporadycznie. Powoli wszystko wraca do normy, powoli.
Za utrudnienia przepraszam.
Kazde parametry sa idealne, czasami tylko narzedzia sa malo wytrzymale