stałem się właścicielem silnika jak na fotografi. Szukałem i szukałem ale coś nie mogę znaleźć do niego dokumentacji. Może ktoś posiada albo zna miejsce z którego można ściągnąć? Jakie teń silnik ma parametry? Za ile jestem w stanie dokupić jeszcze 2 takie silniki aby zrobić maszynkę na tych silnikach? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedz na nurtujące mnie pytania
Silnik sanyo denki
-
atu79
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)

- Posty w temacie: 2
Silnik sanyo denki
witam
stałem się właścicielem silnika jak na fotografi. Szukałem i szukałem ale coś nie mogę znaleźć do niego dokumentacji. Może ktoś posiada albo zna miejsce z którego można ściągnąć? Jakie teń silnik ma parametry? Za ile jestem w stanie dokupić jeszcze 2 takie silniki aby zrobić maszynkę na tych silnikach? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedz na nurtujące mnie pytania
- Załączniki
-
- sanyo1.jpg (79.98 KiB) Przejrzano 836 razy
-
- sanyo2.jpg (78.08 KiB) Przejrzano 853 razy
-=Artur=-
Tagi:
-
paulg
- Specjalista poziom 3 (min. 600)

- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Witam.
Całkiem przyzwoite serwo kolega zakupił
Tylko że brakuje 2 szt które nie koniecznie ale mogą być kłopotliwe w dokupieniu do kompletu .
Z dokumentacji będzie koledze potrzebne tylko opis wyprowadzeń enkodera .
Reszta ważnych parametrów jest na tabliczce znamionowej
Tyle to kolega chyba sam znalazł Sanyo
Tu coś więcej Sanyo
Jako załącznik opis wyprowadzeń enkodera
Pozdrawiam
Całkiem przyzwoite serwo kolega zakupił
Tylko że brakuje 2 szt które nie koniecznie ale mogą być kłopotliwe w dokupieniu do kompletu .
Z dokumentacji będzie koledze potrzebne tylko opis wyprowadzeń enkodera .
Reszta ważnych parametrów jest na tabliczce znamionowej
Tyle to kolega chyba sam znalazł Sanyo
Tu coś więcej Sanyo
Jako załącznik opis wyprowadzeń enkodera
Pozdrawiam
- Załączniki
-
- sanyo.pdf
- Enkoder
- (50.73 KiB) Pobrany 392 razy