Prowadnice osi Z
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
Prowadnice osi Z
Znalazłem ofertę handlową na prowadnicę osi Z na stronie www.pyffel.com.pl . Myślę,że niektórzy z kolegów mogą być zainteresowani, gdyż można zamówić prowadnice na listę społeczną. Ja przynajmniej rozważam możliwość zakupu takiej prowadnicy do budowanego plotera. Jeżeli byliby zainteresowani to może są sugestie co do potrzebnych parametrów prowadnicy. Wstępnie podano cenę orientacyjną 600zł z nowym silnikiem.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2005-08-26, 13:43 ]
W prowadnicy jest zainstalowana krańcówka.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2005-08-26, 13:43 ]
W prowadnicy jest zainstalowana krańcówka.
- Załączniki
-
- oś z.zip
- (148.63 KiB) Pobrany 531 razy
Pozdrawiam
Cokolwiek Byś nie zrobił i tak Będziesz żałować - BROMBEL Liczy się suma kosztów globalnych.
Cokolwiek Byś nie zrobił i tak Będziesz żałować - BROMBEL Liczy się suma kosztów globalnych.
Tagi:
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 1
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
a nas może są tysiące (pewnie jednak setki)mariuszmer pisze:szkoda że chińczycy nie wiedzą że tu tylu chcących
co to za rynek dla chińczyków... oni chcieliby zaraz produkować miliony

oni zostawiają manufakturę pozostałym...
SpotkanieCNC: STOM-TOOL Marzec 2014
http://www.cnc.info.pl/topics79/spotkan ... t55028.htm
http://www.cnc.info.pl/topics79/spotkan ... t55028.htm
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
Ostatnio rozmawialem z przedsiebiorca ktory buduje zaklad i optrzebowal oswietlenie. W Polsce by to go kosztowalo 20000zl. Z chin sprowadzil za 600$. Czyli warto poswiecic troche wiecej czasu i na tym zarobic 
Ja nie znam ani chinskiego ani angielskiego na tyle zeby cokolwiek zalatwiac ale moge podpytac sie tych co sprowadzaja jak szukac

Ja nie znam ani chinskiego ani angielskiego na tyle zeby cokolwiek zalatwiac ale moge podpytac sie tych co sprowadzaja jak szukac

-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
chinski jest niepotrzebnyvegelus pisze:Ja nie znam ani chinskiego ani angielskiego na tyle zeby cokolwiek zalatwiac ale moge podpytac sie tych co sprowadzaja jak szukac
natomiast angielski - owszem moze sie przydac
a pytac to nie ma o co - bo wystarczy wejsc tu i znalezc interesujacy cie towar:
http://www.globalsources.com/
pozdro,
remick
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
Anegdota a propo Chin
W okresie środkowego Gierka Ghińczycy chcieli ulokowąć w Polsce drobne zamówienie w firmie obuwniczej mianowicie chodziło o 50 milinonów par trampek. Żaden zakład w Polsce nie podjął się realizacji takiego zamówiena.
Nawiązująć do tematu - dla mnie prowadnica jest w sam raz, gdyż zakładam co najwyżej wiercenie lub ewentualnie frezowanie w sklejce . Mój ploter przy rozpietości 2 m nie jest mało sztywny a ja i tak zakładam dokłaność 0,1 -0,3mm, ktora mnie zadowala.
Pozdrawiam.
W okresie środkowego Gierka Ghińczycy chcieli ulokowąć w Polsce drobne zamówienie w firmie obuwniczej mianowicie chodziło o 50 milinonów par trampek. Żaden zakład w Polsce nie podjął się realizacji takiego zamówiena.
Nawiązująć do tematu - dla mnie prowadnica jest w sam raz, gdyż zakładam co najwyżej wiercenie lub ewentualnie frezowanie w sklejce . Mój ploter przy rozpietości 2 m nie jest mało sztywny a ja i tak zakładam dokłaność 0,1 -0,3mm, ktora mnie zadowala.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam