Frezarka - ploter do alu
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
oprawcafotografii pisze:No, ale tez pokazuje wiec komentarze jak najbardziej na miejscu.
Jak nie chce komentarzy moze nie pokazywac albo zbudowac w koncu cos co ma sens.
q
Pytanie tylko, jakie komentarze są na miejscu w wątku opisującym konstrukcję ?
W mojej ocenie komentarze merytorycznie oceniające konstrukcję - są zdecydowanie na miejscu.
Jednak komentarze oceniające Osobę to zupełnie inna bajka i wątku poświęconym opisowi konstrukcji maszynki stanowią zwykły emocjonalny spam.
Taka ocena nie wnosi nic merytorycznego odnośnie maszynki. Często, jedyne co przedstawia to: poglądy, lęki i emocje osoby piszącej taką ocenę.
Świetny przykład takiego emocjonalnego spamu dał w tym wątku hecza , czy "jak mu tam"

zero odniesień merytorycznych do konstrukcji, ale bardzo dużo o swoich wizjach, lękach, obawach i itp.
Na forum dla psychologów takie "wywnętrzanie się" byłoby może O.K. ale to inne forum.
Do Kolegi bartus1 - uwielbiam czytać Twoje wątki

Mogę tu zobaczyć sporo ciekawych różnych konstrukcji maszynek - na różne potrzeby i " różną zasobność portfela",
ale ponadto

Twoja obecność stanowiłaby ogromną pomoc pomoc w terapiach osób mającymi problemy z własną samooceną.
Masz zadziwiający dar przyciągania takich Osób, które dodatkowo w Twojej obecności "wysypują się emocjonalnie".
Taka emocjonalna "wysypka" to bardzo dobry punkt wyjścia do owocnej terapii - bo już na starcie wiemy " co najbardziej boli" - z czym należy pracować .
Pozdrawiam

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 10
Zbych07, Wiadomo, klepią w tą klawiaturę a budować to im się nie chce 
Popieram twój post
Dużo można się nauczyć od Bartka.

Popieram twój post

Ja i moje maszyniątka https://www.facebook.com/KKMachines
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 10
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 26
- Kontakt:
oj tam zawsze sie kilku kretynów znajdzie, że maszyna nie tanczy i nie spiewa, a jesli nawet to nie robi striptizu.
dlatego jeden ma skrzywioną srubę a drugi jeszcze nie wiem co ma skrzywione, ale z czasem się dowiemy
ponadto zbliżają się wakacje, a z roku na rok jak zauwazyłem jest to martwy okres dla tej branzy więc zwyczajnie daję sobie na luz, może przez ten czas wymyślę coś bardziej dochodowego, bo ogólnie szału ni ma, dlatego tez prawdopodobnie ograniczę się do wykonywania podzespołów i na jedno wyjdę pomijając stresy, gwarancje, serwisy, napady US i innej masci dotacyjnych urzędasów
dlatego jeden ma skrzywioną srubę a drugi jeszcze nie wiem co ma skrzywione, ale z czasem się dowiemy
ponadto zbliżają się wakacje, a z roku na rok jak zauwazyłem jest to martwy okres dla tej branzy więc zwyczajnie daję sobie na luz, może przez ten czas wymyślę coś bardziej dochodowego, bo ogólnie szału ni ma, dlatego tez prawdopodobnie ograniczę się do wykonywania podzespołów i na jedno wyjdę pomijając stresy, gwarancje, serwisy, napady US i innej masci dotacyjnych urzędasów
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 6
Święta prawdatszatan pisze:Zauważyłem, że osoby, którym najbardziej przeszkadzają rozwiązania mechaniczne kolegi bartussa nie pokazują nigdzie swoich konstrukcji.
Dlatego też uważam, że ludzie tacy jak bartuss i inni opisujący swoje konstrukcje na forum wnoszą wielokrotnie więcej niż oprawcy, hecze czy jak im tam !!!