Frezarka CNC do obróbki metali kolorowych.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
- Kontakt:
ta podstawa to tak na serio czy na chwilę? ja bym to ustrojstwo zrobił zupelnie inaczej, takie bardziej ...
na przyklad ostatnio wysypaly sie bloki lozyskowe d15D32x9 x2, sie okazalo ze to jednak chinina marnej jakosci. na nowy zestaw lozysk poszlo dobre 600 zl - a niby takie byle co, więc poza trzymaniem konkretnych wymiarow i masy trzeba trzymaćsię geometrii, bo jesli olejesz jedno i drugie to potem zwyczajnie się to zemsci, na mnie co prawda zemsciły się Chiny Ludowe, jednakże w najmniej oczekiwanym miejscu i czasie, więc moja propozycja brzmi - zrob to porządnie i solidnie.
na przyklad ostatnio wysypaly sie bloki lozyskowe d15D32x9 x2, sie okazalo ze to jednak chinina marnej jakosci. na nowy zestaw lozysk poszlo dobre 600 zl - a niby takie byle co, więc poza trzymaniem konkretnych wymiarow i masy trzeba trzymaćsię geometrii, bo jesli olejesz jedno i drugie to potem zwyczajnie się to zemsci, na mnie co prawda zemsciły się Chiny Ludowe, jednakże w najmniej oczekiwanym miejscu i czasie, więc moja propozycja brzmi - zrob to porządnie i solidnie.
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 18
Podstawa tymczasowa. Miałem materiał i chcialm wykorzystać.bartuss1 pisze:ta podstawa to tak na serio czy na chwilę? ja bym to ustrojstwo zrobił zupelnie inaczej, takie bardziej ...
na przyklad otatnio wysypaly sie bloki lozyskowe d15D32x9 x2, sie okazalo ze to jednak chinina marnej jakosci. na nowy zestaw lozysk poszlo dobre 600 zl - a niby takie byle co, więc poza trzymaniem konkretnych wymiarow i masy trzeba trzymaćsię geometrii, bo jesli olejesz jedno i drugie to potem zwyczajnie się to zemsci, na mnie co prawda zemsciły się Chiny Ludowe, jednakże w najmniej oczekiwanym miejscu i czasie, więc moja propozycja brzmi - zrob to porządnie i solidnie.
A co do otworów technologicznych.
Spuchła ci kiedyś konstrukcja przez powietrze ?