Przeróbka frezarki fwe 16 na cnc
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
Gdybym miał stać przy frezarce przez godzinę i patrzeć jak wióry robi to bym chyba oszalał
.
Niestety przy tokarce jeszcze muszę się tak męczyć bo co minutę trzeba narzędzie zmieniać no ale to też do czasu. Niech se sama zmienia i niech sama robi. Przydał by mi się taki rewolwer jak Kamar ma, no ale brak mi czasu by to zrobić (pewnie przez to stanie przy tokarce
). Może gdzieś się kupi ^^.
Kamar, za ile tysi taki zrobisz?

Niestety przy tokarce jeszcze muszę się tak męczyć bo co minutę trzeba narzędzie zmieniać no ale to też do czasu. Niech se sama zmienia i niech sama robi. Przydał by mi się taki rewolwer jak Kamar ma, no ale brak mi czasu by to zrobić (pewnie przez to stanie przy tokarce

Kamar, za ile tysi taki zrobisz?

-
Kolega sie nie dziwi, takie forum, i chyba przez to tak lubiane...kamx89 pisze:Nie wiem czy zauważyliście panowie ale wasze wypowiedzi trochę odbiegły od tematu ;>

Co do pytania to zapewne warto, jak kogo stać to nawet jako zabawka jest to coś fajnego.

Ja na razie przerobioną mam tylko jedną, i nie żałuję, pomimo że zanim coś sie nauczyłem to trochę frezów poleciało... Na pewno jedna zostanie w manualu. (Kamar wybacz

Z czasem jak będą na to fundusze i czas pewnie jeszcze inne poprzerabiam.
-
Trochę sportu też musi być,kamar pisze:Przepraszaj swoje gnaty