http://forum.rcdesign.ru/f111/thread147309.html
Drewniane bywa czasem piękne
-
diodas1
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 1
Gwint wygląda na metryczny ale zauważcie jak niewiele śrub tam w ogóle wykorzystano. W zasadzie tylko do połączenia części metalowych z drewnem. Cała konstrukcja drewniana jest łączona na pióro-wpusty i klejona. Dzięki temu wygląda jak rzeczywiście dopieszczony mebelek. Z tyłu rampy dla wzmocnienia wklejone wręgi jak w modelu skrzydła samolotu. To nie maszyna tylko bibelot z pracowni konserwatora zabytków. Widać że konstruktor chyba bardziej dba o wygląd dzieła niż docelowe kosmiczne osiągi
-
ezbig
- Lider FORUM (min. 2000)

Wykonanie świetne, ale nie przesadzajmy - pewnie jakiś modelarz - u nas też takich mamy. Zwróćcie uwagę, że na końcu nawet pomalował to na stalowy kolor tak, że maszyna wygląda jak odlew
. To jest pełnosprawna makieta prawdziwej maszyny
[ Dodano: 2010-07-28, 03:49 ]
Bo to faktycznie modelarz i maszyna dla modelarza. Nawet gość pisze, że "wykonanie czegoś takiego dla modelarza jest stosunkowo proste, bo na co dzień, wykonują bardziej skomplikowane rzeczy".
[ Dodano: 2010-07-28, 03:49 ]
Bo to faktycznie modelarz i maszyna dla modelarza. Nawet gość pisze, że "wykonanie czegoś takiego dla modelarza jest stosunkowo proste, bo na co dzień, wykonują bardziej skomplikowane rzeczy".
-
sega007
- Specjalista poziom 1 (min. 100)

no i zgłupiałem, bo dużo się jego zetka nie różni, może mamy wspólnego ojca i poszło po genach, hehehe, a już myślałem, że ja taką fantazję posiadam...a tu proszę...
Chociaż z drugiej strony jak bym był złośliwy to bym powiedział, że ruscy jak to ruscy, wszystko skopiują ,hehehe... Atak to punkt dla niego

Chociaż z drugiej strony jak bym był złośliwy to bym powiedział, że ruscy jak to ruscy, wszystko skopiują ,hehehe... Atak to punkt dla niego
Każde urządzenie elektryczne będzie działać lepiej, kiedy włożysz wtyczkę do gniazdka.