Wypalarka ECKERT Topaz 1500HD ------pomocy !!!!!!!!
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 7
Wypalarka ECKERT Topaz 1500HD ------pomocy !!!!!!!!
Witam mam problem z powieleniem makro z poziomu operatora. Włączam funkcje powielania"2nd" ale nie pokazuje mi się żadne okno w którym mógłbym wpisać ilość elementów. Proszę o jakąkolwiek pomoc, bądź instrukcje obsługi bo nie jestem pewny czy moja jest orginalna. Sterownik ECS 859.
Pozdrawiam wszystkich i czekam na pomoc.
Rafał
:)
Pozdrawiam wszystkich i czekam na pomoc.
Rafał
:)
Tagi:
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
Sprawdzałem i w sumie to nie wiem czy da się powielić makro. Do powielania zwykłego programu esi służy klawisz nad klawiaturą numeryczną na którym jest kwadracik ze strzałką skierowaną w 6 kwadracików. pojawiają się wtedy opcje powielania. Ale odnosi się to do programu esi, z makrem chyba będzie problem.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
Dokładnie jest tak jak mówisz. To ten przycisk jak na zdjęciu w czerwonym kółeczku. Co do powielania makro to faktycznie chyba się nie da- niestety. A w instrukcji, którą mam do tego sterownika ta operacja nie jest opisana w sposób wyczerpujący.

Daj mi mejla to ci wyślę jak powielać i obracąc detale w tym sterowniku- po prostu wyślę Ci instrukcję.

Daj mi mejla to ci wyślę jak powielać i obracąc detale w tym sterowniku- po prostu wyślę Ci instrukcję.
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 7
Dzięki wszystkim za pomoc.
A jeśli chodzi o powielanie programów esi to doszłem już do tego. Jeśli chodzi o makro to faktycznie nie da rady powielić.
Wielkie dzięki wszystkim za zainteresowanie problemem.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2009-02-11, 09:31 ]
a i jeszcze jedno pytanie
Czy jest możliwość dogrania nowego makro do sterownika, stworzonego przez siebie, bo widze że są wolne miejsca (puste okienka w folderze z makro)??????????
A jeśli chodzi o powielanie programów esi to doszłem już do tego. Jeśli chodzi o makro to faktycznie nie da rady powielić.
Wielkie dzięki wszystkim za zainteresowanie problemem.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2009-02-11, 09:31 ]
a i jeszcze jedno pytanie

Czy jest możliwość dogrania nowego makro do sterownika, stworzonego przez siebie, bo widze że są wolne miejsca (puste okienka w folderze z makro)??????????