Chiński stragan - bis
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 104
- Kontakt:
Kolorjo pisze:KAMAR a co byś zmienił w tej maszynce jak byś robił następną , silniki, napędy, wysokości, głębokości, format,konstrukcje, o sterowaniu nic nie pisałeś, , kolor może ,;) ???

A tak poważnie to mam jedynie niewielkie zastrzeżenia do klawiatury bezprzewodowej w drugim końcu chwilami gubi łączność. Sterowanie to wiadomo - najlepsze z mozliwych

Najcieńsze blachy paliłem =2. Palnik ustawia bez problemu nawet na boku bez przebicia.
Oczywiście w nowej bym inaczej robił wannę ale tu była doróbka i inaczej się nie dało.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
A jak się mają wyregulowane na robaczkach wymiary? Po złożeniu maszyna wymagała jeszcze kasowania luzów?jo napisał/a:
KAMAR a co byś zmienił w tej maszynce jak byś robił następną , silniki, napędy, wysokości, głębokości, format,konstrukcje, o sterowaniu nic nie pisałeś, , kolor może ,;) ???
Kolorna bardziej podobny do syfu
A tak poważnie to mam jedynie niewielkie zastrzeżenia do klawiatury bezprzewodowej w drugim końcu chwilami gubi łączność. Sterowanie to wiadomo - najlepsze z mozliwych
Najcieńsze blachy paliłem =2. Palnik ustawia bez problemu nawet na boku bez przebicia.
Oczywiście w nowej bym inaczej robił wannę ale tu była doróbka i inaczej się nie dało
Najczęściej mam do czynienia z blachami kwaśnymi 0,5-1mm. Możemy liczyć na mały eksperyment z blachą tej grubości?