coto takiego?
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Nie musisz do każdego postu zakładać osobnego tematu. Trzeba było wstawić w już istniejącym. A tę "przystawkę" potraktuj nieco szmatką i olejem bo żałość bierze i będziesz miał problem z jego pracą. Może się zacinać bo ciężko będzie chodził.
[ Dodano: 2012-01-08, 20:11 ]
[ Dodano: 2012-01-08, 20:11 ]
Pokaż zdjęcie z większej odległości. Tam powinno być mocowanie do prowadnicy tokarki. Na tym zdjęciu nie widać bo za małe.a jak to uruchomić
Pomnik Ikara - Ku pamięci dawnego lotniska w Fordonie.
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 11
dobre pytanie jak to było uzywane,ja niedawno kupiłem ta tokarke.A na forum jestem swiezy [img]https://www.cnc.info.pl
[ Dodano: 2012-01-08, 21:00 ]
[ Dodano: 2012-01-08, 21:34 ]
hej,mam jeszcze jedno pytanie odnosnie suportu.mianiwicie suport jest lekko wypracowany w miejscu gdzie był najwiecej uzywany i tam chodzi lekko a po brzegach stawia opór.A oto pytanie,jak moge dotrzec takowy suport zeby było ok?
[ Dodano: 2012-01-08, 21:00 ]

[ Dodano: 2012-01-08, 21:34 ]
hej,mam jeszcze jedno pytanie odnosnie suportu.mianiwicie suport jest lekko wypracowany w miejscu gdzie był najwiecej uzywany i tam chodzi lekko a po brzegach stawia opór.A oto pytanie,jak moge dotrzec takowy suport zeby było ok?
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Chodzi o ten pręt z prawej strony liniału. Z drugiej strony przymocowany jest do prowadnicy tokarki. Jeśli chcesz tego używać to najlepiej rozbierz, wyczyść, polej olejem i poskładaj. Na koniec wyreguluj luzy. kiedyś widziałem uruchamianie tego liniału i zakończyło się wygięciem tego drążka bo prowadnica liniału była zapieczona i wszystko stało zamiast się przesuwać.
Co do ostatniego pytania. Tego się nie dociera tylko skrobie, ale to trzeba mieć spore doświadczenia a ostatni fachowcy od tego właśnie wymierają. Nieliczni będą pracować pewnie do 67 lat to może zdążą przekazać swoje doświadczenie następcom jeśli w ogóle tacy się znajdą. Poczytaj forum. Było już nieraz o tym.
Co do ostatniego pytania. Tego się nie dociera tylko skrobie, ale to trzeba mieć spore doświadczenia a ostatni fachowcy od tego właśnie wymierają. Nieliczni będą pracować pewnie do 67 lat to może zdążą przekazać swoje doświadczenie następcom jeśli w ogóle tacy się znajdą. Poczytaj forum. Było już nieraz o tym.
Pomnik Ikara - Ku pamięci dawnego lotniska w Fordonie.