To coś w nutolu wygląda tak:

Pozostawiam bez komentarza.
Kolego o nawrotnicy w nutool mi juz wytłumaczyłes dziekipabloid pisze:Najprostsza nawrotnica (trójkątna) wygląda tak:
To coś w nutolu wygląda tak:
Pozostawiam bez komentarza.
A może trochę pokory? Więc jeśli pozwolisz, to może ja sam zadecyduję czym się zajmę. Napisałem Ci to co wiem o tokarkach, które macałem/miałem. O tokarce bernardo nic nie wiem, bo jej nie widziałem na własne oczy i nie macałem.rysmen pisze:teraz zajmij sie tymi tokareczkami za 3000+
co one maja czego ld 550 i nutool nie ma?o farbie tez juz wiem pisz konkrety a nie ze w bernardo ja ci sie uda to bedzie lepsza
ale jakiej pokory? nikomu sie nie kłaniam i nie bede ale i nie obrażampabloid pisze:A może trochę pokory? Więc jeśli pozwolisz, to może ja sam zadecyduję czym się zajmę. Napisałem Ci to co wiem o tokarkach, które macałem/miałem. O tokarce bernardo nic nie wiem, bo jej nie widziałem na własne oczy i nie macałem.rysmen pisze:teraz zajmij sie tymi tokareczkami za 3000+
co one maja czego ld 550 i nutool nie ma?o farbie tez juz wiem pisz konkrety a nie ze w bernardo ja ci sie uda to bedzie lepsza
A takiej, że jak któś bezinteresownie poświęca Ci swój czas i wiedzą się dzieli, to mu dziękujesz za to a nie wysuwasz żądania czym ma się dla Ciebie zajmować i za Ciebie szukuć informacji. Napisałem to co wiem z własnego doświadczenia- bo Nutola miałem (i się go pozbyłem), a LD550 oglądałem dość dokładnie. Co do innych tokarek, to możemy porozmawiać o Maximat V-10P, bo taką mam i znam na wylot. Nie preferuję powielania wiedzy znalezionej w sieci, nie popartej własnym doświadczeniem, więc jej tutaj nie serwuję jako swojej.rysmen pisze:ale jakiej pokory?
ale ja ci nie kazałem człowieku mi pomagac odpusc i tyle nie odpisujpabloid pisze:A takiej, że jak któś bezinteresownie poświęca Ci swój czas i wiedzą się dzieli, to mu dziękujesz za to a nie wysuwasz żądania czym ma się dla Ciebie zajmować i za Ciebie szukuć informacji. Napisałem to co wiem z własnego doświadczenia- bo Nutola miałem (i się go pozbyłem), a LD550 oglądałem dość dokładnie. Co do innych tokarek, to możemy porozmawiać o Maximat V-10P, bo taką mam i znam na wylot. Nie preferuję powielania wiedzy znalezionej w sieci, nie popartej własnym doświadczeniem, więc jej tutaj nie serwuję jako swojej.rysmen pisze:ale jakiej pokory?