Części do "prawdziwych" tokarek
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 9
- Kontakt:
Nie wiem czy to do mnie było ? bo kolega widzę że próbuję sie odegrać za swój pierwszy post niczym tonący brzytwy się chwyta , który jest powodem tej dyskusji o niczym w sumie no może poza ortografiąpawelhan pisze:Ten na tym zdięciu to Ty? nie wyglądasz mi na znawcę tematu

P.S.
Tutaj stanę w obronię kolegi pukury bo wiele dobrego i ciekawego wniósł na forum angażując się w różnego typu rozmowy ...
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 9
- Kontakt:
no to w takim razie muszę ustąpić mądrzejszemupawelhan pisze:O przepraszam to nie ja zacząłem , po prostu nie pisz głupot jak nie możesz pomódz
albo wypowiadaj się raczej na forum ortograficznym a nie tutaj

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
pawelhan pisze:O przepraszam to nie ja zacząłem , po prostu nie pisz głupot jak nie możesz pomódz
albo wypowiadaj się raczej na forum ortograficznym a nie tutaj
a moze niektore osoby chcialy ci "pomódz", tylko nie zrozumialy twojego dziwnego jezyka?
-mamo, czy jestem Twoją małą księżniczką?
-nie, nie jesteś synu
-nie, nie jesteś synu