HYPERMILL

Autor tematu
miller
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2

HYPERMILL

Post napisał: miller » 23 paź 2013, 13:22

Witam. Poszukuje programisty znającego program hypermill.. Pracuje w szkockiej firmie i szef jest zainteresowany współpraca.osobista lub mailową. PILNE +447462906360

dance1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1

Post napisał: dance1 » 23 paź 2013, 21:42

Napisz na czym miałaby współpraca polegać, jak coś ciekawego mogę przemyśleć.

Autor tematu
miller
Posty w temacie: 2

Witaj.

Post napisał: miller » 24 paź 2013, 05:12

Już wyjaśniam. Miesiąc temu zwolnił się z firmy pewien Pan co ogarniał jako jedyny hypermill i nie tylko... Teraz szef podpisywał mnie czy nie mam kogos w Pl.. Chodzi mu o generowanie programów na 5 osiowki na podstawie rysunków. I są dwa rozwiązania. Umowa o pracę i zatrudnienie w firmie lub zlecenia.. Przesyłałby Tobie rysunki a Ty generowalbys mu progsy. Ja robię tu 2 miechy. Szef jest spoko można się z nim dogadać. Najlepiej jakbyśsam z nim porozmawial. Firma jest w Livingston. Napisz sms lub zadzwoń do mnie to dam Ci namiary do szefa. Myślę ze warto spróbować. No chyba się znacie hehe bo widzę że Glasgow a my robimy większą część zamówień dla firmy z Glasgow;) firma na C ;) czekam na odpowiedzi Pozdrawiam

[ Dodano: 2013-10-24, 05:18 ]
To jeszcze raz ja;) nie znam dokładnie szczegółów ewentualnej współpracy Ale widzę że firma jest ułożona szef spoko i wydaje mi się ze warto spróbować.. Dam tel do szefa to porozmawiasz z nim. W razie w... :)

squalo
Posty w temacie: 1

Post napisał: squalo » 09 gru 2013, 22:24

Witam,

Chciałbym zapytać czy temat w dalszym ciągu aktualny. Jeżeli tak to mógłbym porozmawiać o jakiś szczegółach.

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Ogólne dyskusje na temat oprogramowania CAD/CAM”