HYPERMILL
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Witaj.
Już wyjaśniam. Miesiąc temu zwolnił się z firmy pewien Pan co ogarniał jako jedyny hypermill i nie tylko... Teraz szef podpisywał mnie czy nie mam kogos w Pl.. Chodzi mu o generowanie programów na 5 osiowki na podstawie rysunków. I są dwa rozwiązania. Umowa o pracę i zatrudnienie w firmie lub zlecenia.. Przesyłałby Tobie rysunki a Ty generowalbys mu progsy. Ja robię tu 2 miechy. Szef jest spoko można się z nim dogadać. Najlepiej jakbyśsam z nim porozmawial. Firma jest w Livingston. Napisz sms lub zadzwoń do mnie to dam Ci namiary do szefa. Myślę ze warto spróbować. No chyba się znacie hehe bo widzę że Glasgow a my robimy większą część zamówień dla firmy z Glasgow;) firma na C
czekam na odpowiedzi Pozdrawiam
[ Dodano: 2013-10-24, 05:18 ]
To jeszcze raz ja;) nie znam dokładnie szczegółów ewentualnej współpracy Ale widzę że firma jest ułożona szef spoko i wydaje mi się ze warto spróbować.. Dam tel do szefa to porozmawiasz z nim. W razie w...

[ Dodano: 2013-10-24, 05:18 ]
To jeszcze raz ja;) nie znam dokładnie szczegółów ewentualnej współpracy Ale widzę że firma jest ułożona szef spoko i wydaje mi się ze warto spróbować.. Dam tel do szefa to porozmawiasz z nim. W razie w...