[Problem]mach 3 + CSMIO/IP-S po Ethernecie
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 9
[Problem]mach 3 + CSMIO/IP-S po Ethernecie
Witam,
mam problem z ładowaniem się plików mianowicie ładują się ponad obszarem osi z.
Co dziwne ten sam plik czasem załaduje się prawidłowo i daje się uruchomić (sporadycznie)
Frezarkę kupiłem od producenta skonfigurowaną jednak coś jest nie tak a serwis telefonicznie nie potrafił usunąć problemu i ostatecznie pewnie będzie potrzeba przyjazdu tegoż serwisu.
Może ktoś spotkał się z takim problemem i zna rozwiązanie? Maszyna stoi i nie zarabia a moja frustracja narasta.
Pozdrawiam
mam problem z ładowaniem się plików mianowicie ładują się ponad obszarem osi z.
Co dziwne ten sam plik czasem załaduje się prawidłowo i daje się uruchomić (sporadycznie)
Frezarkę kupiłem od producenta skonfigurowaną jednak coś jest nie tak a serwis telefonicznie nie potrafił usunąć problemu i ostatecznie pewnie będzie potrzeba przyjazdu tegoż serwisu.
Może ktoś spotkał się z takim problemem i zna rozwiązanie? Maszyna stoi i nie zarabia a moja frustracja narasta.
Pozdrawiam
- Załączniki
-
- z2.JPG (21.71 KiB) Przejrzano 1088 razy
Tagi:
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Spróbuj tak jak napisałem dodać na początku G90.1 ja na tym sterowniku miałem podobny problem z wyświetlaniem.
Co do kodu twojego to sprawdziłem na maszynie bo akurat fedruje ale tutaj mam Mach3 + smoothstepper po Lanie który wyśmienicie śmiga od kilku tygodni .
Co do kodu twojego to sprawdziłem na maszynie bo akurat fedruje ale tutaj mam Mach3 + smoothstepper po Lanie który wyśmienicie śmiga od kilku tygodni .
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Może na innym pc uruchom.
do zdalnej pomocy poradź im program http://www.teamviewer.com/pl/index.aspx ... 3wodKhMA9A
Załatwia nie potrzebną jazdę a jest banalnie prosty
do zdalnej pomocy poradź im program http://www.teamviewer.com/pl/index.aspx ... 3wodKhMA9A
Załatwia nie potrzebną jazdę a jest banalnie prosty
Coś jest niemożliwe do czasu... gdy przyjdzie ktoś kto nie wie że jest to niemożliwe i to zrobi 

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1