pomocy z rysunkiem
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
pomocy z rysunkiem
Witam
Prosze o pomoc a mianowicie nie moge sobie poradzic z rzutami tzn. nie wiem jak bo bedzie wygladac w 3D. a mam to zrobic w solid worksie
Prosze o pomoc a mianowicie nie moge sobie poradzic z rzutami tzn. nie wiem jak bo bedzie wygladac w 3D. a mam to zrobic w solid worksie
- Załączniki
-
- wdsafdasfasf.jpg (14 KiB) Przejrzano 967 razy
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
jeszcze jakbys to w cadzie szkicnal a nie w jakimś zeszycie, no wstydz sieMatN90 pisze:Ten rysunek jest tak banalny, że nie potrzeba tu trzeciego rzutu nawet, ale skoro nawet 3 rzutu nie umiesz narysować to kiepsko widzę twoją przyszłość. Masz tu trzeci rzut i jak teraz sobie nie poradzisz to nie wiem co z tobą będzie.
poza tym mniemam ze skoro nie ma tam spoiny tego bocznego elementu o moze nalezaloby to potraktowac jako jedną calośc, jako monolit, wówczas narysowaleś w "szkicu" trochę za dlugą krawędz,
pomijam już szczegół ze element byłby technologicznie niewykonalny i z logicznego punktu widzenia blaszka powinna być od tylu w jakiś sposób zespolona z korpusikiem,tudzież przyspawana, ale na schemacie nie ma wzmianki o spoinie, wówczas należy calośc traktowac jako monolit.
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Można to wykonać samymi wyciągnięciami i wycięciami.
Ostatnio musiałem zapoznać się z inventorem i po 2h mogłem sobie bryłowo modelować i składać złożenia solid jest dużo intuicyjny wiec 30min starczy aby ogarnąć szkicowanie i 2 operacje
Ostatnio musiałem zapoznać się z inventorem i po 2h mogłem sobie bryłowo modelować i składać złożenia solid jest dużo intuicyjny wiec 30min starczy aby ogarnąć szkicowanie i 2 operacje

"I siedzieli oni razem pod nagim DOS-em i nie wstydzili sie tego."