Witam, polecam firmę Edbak koło Lublina - kontak [email protected]
Cięcie laserem blach, profili, rur.
Gdzie tanio zlecić wycięcie części do CNC laserem, frezarką?
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Ja polecę wam firmę Emo Neon z Częstochowy, jeśli chodzi o wycinanie mają bardzo konkurencyjne ceny no i przede wszystkim zapewniają transport. Oni zajmują się chyba Reklamą i neonami oświetleniowymi ale przyjmują też zlecenia na laser.
kontakt, który dostałem z wizytówki
www.emoneon.pl
[email protected]
+48 662 235 695 - pan Mariusz
Mój pierwszy kontakt to było stworzenie próbki wykonawczej elementu konstrukcji półek sklepowych, koszt jednej wyszedł mi 7% mniejszy niż konkurencji więc tylko korzystać
Regularnie wycinam u nich elementy i przy dłuższej współpracy schodzą z ceny, z tego co pamiętam można tam też ciąć wodą, giąć na prasie, malować elementy i nawet cynkować ale to już na specjalne zamówienia bo wysyłają do zaprzyjaźnionej cynkowni.
Poza tym poszukuję firmy grawerującej leserami 3d, może coś polecicie ?
kontakt, który dostałem z wizytówki
www.emoneon.pl
[email protected]
+48 662 235 695 - pan Mariusz
Mój pierwszy kontakt to było stworzenie próbki wykonawczej elementu konstrukcji półek sklepowych, koszt jednej wyszedł mi 7% mniejszy niż konkurencji więc tylko korzystać

Regularnie wycinam u nich elementy i przy dłuższej współpracy schodzą z ceny, z tego co pamiętam można tam też ciąć wodą, giąć na prasie, malować elementy i nawet cynkować ale to już na specjalne zamówienia bo wysyłają do zaprzyjaźnionej cynkowni.
Poza tym poszukuję firmy grawerującej leserami 3d, może coś polecicie ?