olo_3 pisze:DZIKUS pisze:jesli posluzysz sie nakretka isel, ktora ma ksztalt kostki to ciezko jest ja zabudowac
Nakrętki (???) poproszę o jej konkrety nr katalogowy z isela
na moje oko to znowu cos Kolega pomieszał nakrętki, sa cylindryczne, a obudowy do nich dowolnie np. sześcian
umowmy sie gosciu, ze nic ci nie bede pokazywal, nic ci nie bede tlumaczyl i na zadne twoje pytania nie bede odpowidal. dlaczego? bo calkeim niedawno gdy zadalem ci w innym watku kilka konkretnych pytan nie doczekalem sie na nie odpowiedzi, mimo, ze prosilem o nie kilka razy. za to zarzuciles mnie masa obelg i zlosliwych bezpodstawnych komentarzy, a kiedy wiekszosc zaczela stopniow MI przyznmawac racje, to zniknales z forum na pare dni.
[ Dodano: 2007-02-04, 00:41 ]
olo_3 pisze:Może niech lepiej Kolega pokaze nakretke - bo niektórzy nie radza sobie z rysunkami przestrzennymi
nakretki isel w rozmiarze 16 dostepne sa jako tuleje i jako kostki, nakretki w rozmiarze 25 dostepne sa tylko jako tuleje. gdy pyatlem sie faceta z firmy ktora tym handluje, to poweidzial, ze kostka nie jest ubudowa do okrgalej nakretki, tylko stanowi ja sama w sobie.
co do "nie radzenia sobie z rysunkami przestrzennymi" z duma stwierdzam, ze jako amator grafiki 3d nie mam z tym zadnego problemu. ulamek promila moich prac (wiekszosc ma pare dobrych lat a w miejscu nie stoje) jest pokazana na mojej stronie. zanim wiec kolejny raz bedziesz sie silil na komentowanie mojej wiedzy, badz w koncu laskaw pokazac cos, co daje ci do tego prawo. bo jak na razie procz obelg pod moim adresem pokazales gowno.