Nowa odsłona forum
-
Autor tematu - Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 48
- Kontakt:
Nowa odsłona forum
Witam
Po wielu miesiącach przygotowań uruchomiliśmy nową wersję forum. Forum jest szybkie, nowoczesne i responsywne. Posiada wiele udogodnień, o które dopominali się użytkownicy.
Na pewno będzie trzeba się do tego nowego wyglądu i funkcjonalności przyzwyczaić ale do dobrego szybko się przyzwyczaimy.
Jeszcze cały czas pracujemy nad dopracowaniem wszystkich funkcji oraz poprawą wyglądu. Jeżeli zauważycie jakieś błędy lub problemy z funkcjonowaniem piszcie w tym wątku lub do programisty [email protected] , który będzie na bieżąco poprawiał błędy.
Po wielu miesiącach przygotowań uruchomiliśmy nową wersję forum. Forum jest szybkie, nowoczesne i responsywne. Posiada wiele udogodnień, o które dopominali się użytkownicy.
Na pewno będzie trzeba się do tego nowego wyglądu i funkcjonalności przyzwyczaić ale do dobrego szybko się przyzwyczaimy.
Jeszcze cały czas pracujemy nad dopracowaniem wszystkich funkcji oraz poprawą wyglądu. Jeżeli zauważycie jakieś błędy lub problemy z funkcjonowaniem piszcie w tym wątku lub do programisty [email protected] , który będzie na bieżąco poprawiał błędy.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
-
Autor tematu - Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 48
- Kontakt:
Re: Nowa odsłona forum
Naprawiamy to, niedługo będzie działać.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
www.ebmia.pl
www.ebmia.pl
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 17
Super. To jeszcze jedno pytanie pojawły się nowe ikonki może są gdzieś opisy ich znaczenia?
Nie ukrywam, że zmiany są naprawdę duże wręcz wszystko "wywrócone do góry nogami" starszym użytkownikom nie będzie łatwo się przyzwyczaić. Mam jednak wrażenie po pierwszym kontakcie z nowym wydaniem forum, że wersji mobilnej może to nieco wyjść na zdrowie
Nie ukrywam, że zmiany są naprawdę duże wręcz wszystko "wywrócone do góry nogami" starszym użytkownikom nie będzie łatwo się przyzwyczaić. Mam jednak wrażenie po pierwszym kontakcie z nowym wydaniem forum, że wersji mobilnej może to nieco wyjść na zdrowie
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 7
Fajnie, że w szybkiej odpowiedzi są pod ręką podstawowe znaki specjalne, nie trzeba będzie wklejać ani pisać "fi" zamiast ø ...
Do reszty nowości się przyzwyczaimy...
Do reszty nowości się przyzwyczaimy...
pozdrawiam,
Roman
Roman
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
Wszystko bardzo czytelne. Mam nadzieję, że dostęp do plików też będzie poprawiony. Własnie dziś szukałem plików w formacie DXF, kilka zdążyłem pobrać, a po zmianie mówi mi, że pliki nie będą dostępne. Szkoda by utracić dostęp do tak dużej biblioteki.
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 94
Pliki dxf, dwg powinne być możliwe już do pobrania, jezeli przy jakims zalaczniku bedzie informacja ze jest niedostepny to prosze o informacje - przywroce ich mozliwosc pobierania/dodawaniaarunia2735 pisze: ↑07 lis 2017, 22:28Wszystko bardzo czytelne. Mam nadzieję, że dostęp do plików też będzie poprawiony. Własnie dziś szukałem plików w formacie DXF, kilka zdążyłem pobrać, a po zmianie mówi mi, że pliki nie będą dostępne. Szkoda by utracić dostęp do tak dużej biblioteki.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 13
W wersji na urządzenia mobilne nie działa wyświetlanie plików graficznych w niektórych postach. Natomiast żadnych załączników do postów nie da się pobrać, czy to zdjęcia, dxfy czy inne dewugi.
System: Android
Przeglądarka: Opera
System: Android
Przeglądarka: Opera
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 94
podaj link w jakim poście nie działa
-