se tokarke zrobilem
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
- Kontakt:
se tokarke zrobilem
z nudów
pare rzeczy do poprawki - wymienić silnik na wiekszy, wymienic konika, bo ta odpierducha, ktorą kiedys ojciec poskłądał ze starej wiertarki z polączeniem korpusu minitokarki to szkoda słów
pare rzeczy do poprawki - wymienić silnik na wiekszy, wymienic konika, bo ta odpierducha, ktorą kiedys ojciec poskłądał ze starej wiertarki z polączeniem korpusu minitokarki to szkoda słów
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
Tagi:
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
- Kontakt:
najpierw to cholerstwo do porządku doprowadze, to ze dwie osie xz sa cnc to jeszcze nie wszystko
[ Dodano: 2014-03-05, 20:20 ]
kamar, ty zlośliwcu
w camie sobie zrobiłem ksztalcik, wyskoczył z parametrami ze 50 mm/min, no ch, niech juz bedzie, byle to zrobił, no wiec przy mocniejszym nacisku wrzecionko zatrzymuje a konik dostaje torsji - słabe punkty calej zabawki, na szczęscie mam jakis silnik przedpotopowy bodajże 3kW z krajzegi, zamiast tego co jest od wiertarki 0,5kW, a kunia to sie nowego zrobi
[ Dodano: 2014-03-05, 20:20 ]
kamar, ty zlośliwcu

w camie sobie zrobiłem ksztalcik, wyskoczył z parametrami ze 50 mm/min, no ch, niech juz bedzie, byle to zrobił, no wiec przy mocniejszym nacisku wrzecionko zatrzymuje a konik dostaje torsji - słabe punkty calej zabawki, na szczęscie mam jakis silnik przedpotopowy bodajże 3kW z krajzegi, zamiast tego co jest od wiertarki 0,5kW, a kunia to sie nowego zrobi
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Jak mogę zapytać to dlaczego nie do metalu tylko do drewna i to jeszcze jakiś sporych średnic? Robiąc do metalu w drewnie też byś podziałał a i w budowie maszyn coś by jednak więcej pomogła niż ta do drewna.bartuss1 pisze:z nudów

A rozwiązanie proste, wystarczy założyć temat o polityce.kamar pisze:Nudno na tym forum jak na nieszporach.

Też nie jestem za tym aby karać tych co coś tu jednak robią, zawsze Ci aktywni narażają sie bardziej od tych co zajrzą raz na rok i coś napiszą albo i nie.kamar pisze: Aż zaczynam tęsknic za tux-em