Latwiej klapac dziobemAlvar4 pisze:...
Przebijcie jego ofertę własnym produktem

q
( https://www.cnc.info.pl/topics58/udoste ... t42624.htm )tanie-cnc pisze:Problem w tym, że niektórzy nie mogą się pogodzić z faktem, że amatorska konstrukcja może równać się, z tą, którą, nie jeden fachowiec na tym forum wykonał. I powiem Tobie skąd ich złość - a no stąd, że dzwonią do nich ludzie, i pytają: dlaczego Pana konstrukcja kosztuje dziesięć razy tyle niż ta od Taniego-CNC, a w zasadzie robi to samo? I takiego delikwenta jak usłyszu takie pytanie po raz kolejny szlag trafia!
A skąd to wiem - bo nie raz dostawałem, meila od osób z tego forum z takimi żalami! Niech sami spalą się teraz ze wstydu to czytając! ( a tam, oni się skalą ze wstydu - wszak to ich zdaniem oni są pokrzywdzeni)
Temat tej dyskusji uważam za zakończony i można przenieść go do kosza - poproszę moderatora o to. Nie mam zamiaru po raz setny udowadniać że nie jestem wielbłądem, bo nie ma to najmniejszego sensu na tym forum. Szkoda moich nerwów i zdrowia, mam lepsze zajęcia.
Jest wiele for w internecie, gdzie obrzucanie wyzwiskami innego użytkownika nagradzane jest blokadą IP i oddelegowaniem takiego delikwenta do jego własnego świata - świata pełnego nienawiści!
Napiszę jeszcze, że nie udzielam się na tym forum, a moja ostatnia wizyta była spowodowana tylko tym, że dostałem link, do ostaniej dyskusji jaka miała tu miejsce - i to od osoby, która komercyjnie wykonuje konstrukcje CNC. Nie wiem dlaczego, ale odniosłem wrażenie, że też ma dość tego co tu się dzieje.
A dodatkowo odnoszę wrażenie, że jest to forum, w którym można dać upust swojej frustracji i wyżyć się na innych, za to, że w życiu komuś coś nie wyszło, a poza tym szlag jasny niektórych trafia, że ktoś może mieć lepiej w życiu!
Możecie teraz spokojnie dokonywać dalszego linczu, jaki to Tanie-CNC jest "be" i do tego niesłowny!
Pozdrawiam,
Tomek.