Litery
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Re: Litery
A kanty to dlatego, że wpis wstawiasz na forum RYSUNKU TECHNICZNEGO!ev_czarna pisze:Posiadam ploter termiczny ThermoCut do wycinania w styropianie. Często wycinam litery.

.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Re: Litery
Na pierwszy rzut oka okrąg nie zawsze jest okrąg....ev_czarna pisze: ... Dlaczego litery wychodzą mi kanciaste np. a,e,c,o,p... Tam gdzie mają być okrągłe są widoczne kanty???....
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
Widziałam właśnie, że cale są na ekranie więc spróbowałam u siebie, ale on cały czas sam zmienia na cm!!!
Wogóle nie wiem o co chodzi ale wczoraj pisałam litery w czcionce bookman old style i wyszły kanciaste, właśnie jakby składały się z odcinków.
Dzisiaj pisałam te same literki w tej czcionce i są piękne okrągłe... i ładnie wycięły się.
Widać, że na rysunkach z wczoraj są dość spore odstępy między węzłami, a na literkach dzisiejszych węzeł przy węźle co kilka milimetrów.
Może program szaleje...
Wogóle nie wiem o co chodzi ale wczoraj pisałam litery w czcionce bookman old style i wyszły kanciaste, właśnie jakby składały się z odcinków.
Dzisiaj pisałam te same literki w tej czcionce i są piękne okrągłe... i ładnie wycięły się.
Widać, że na rysunkach z wczoraj są dość spore odstępy między węzłami, a na literkach dzisiejszych węzeł przy węźle co kilka milimetrów.
Może program szaleje...