wymiarowanie-proszę o sprawdzenie
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 4
wymiarowanie-proszę o sprawdzenie
Proszę o sprawdzenie wymiarowania płytki, tylko dokładne, bo jutro muszę tą pracę oddać.

Tagi:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Re: wymiarowanie-proszę o sprawdzenie
Sprawdzono dokładnie!Kufick pisze:Proszę o sprawdzenie wymiarowania płytki, tylko dokładne, bo jutro muszę tą pracę oddać.

Widzę że codziennie pojawia się po kilka postów z kluczowym słowem "sprawdź", "oblicz" itp.
Wydaje mi się, że musiała iść w sieci wieść w której opisano, że jest takie forum, gdzie jak nie wiesz jak coś obliczyć lub narysować to tam na pewno "dokładnie" zrobią to za ciebie, ale już bo na jutro musi być to oddane.
Rozumie, że forum jest od pomagania i nie raz tak robiłem, ale codzienne uczniowskie zadania doprowadzają do niesmaku.
-
Re: wymiarowanie-proszę o sprawdzenie
Rysunek jest ok tak? Mam problemy z grafiką dlatego zwracam się do ludzi, którzy ich nie mają, co w tym dziwnego.sinad pisze:Sprawdzono dokładnie!Kufick pisze:Proszę o sprawdzenie wymiarowania płytki, tylko dokładne, bo jutro muszę tą pracę oddać.
![]()
Widzę że codziennie pojawia się po kilka postów z kluczowym słowem "sprawdź", "oblicz" itp.
Wydaje mi się, że musiała iść w sieci wieść w której opisano, że jest takie forum, gdzie jak nie wiesz jak coś obliczyć lub narysować to tam na pewno "dokładnie" zrobią to za ciebie, ale już bo na jutro musi być to oddane.
Rozumie, że forum jest od pomagania i nie raz tak robiłem, ale codzienne uczniowskie zadania doprowadzają do niesmaku.
-
Przekrój miałem zrobić, bo tak było w poleceniu zadania, a na tym przekroju oznaczyłem grubość płytki, w tym wypadku rowna 5mm, czy mam jeszcze dodatkowo na plytce napisac 5x??amnon pisze:Nie rozumię ...... chodzi o to aby niepotrzebnie nie tworzyć dodatkowych rzutów (przekrojów).A nie wystarczy tylko na przekroju???
I tak przy okazji, kiedy robisz przekrój przy literkach "A' itd. rysujesz strzałki oznaczające kirunek kładu przekroju.
Pozdrawiam
Amnon
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Nowy temat a nie podpinaj sie pod innychbonglao pisze:Jeśli to możliwe prosił bym aby mnie poprawiono bo nie wiem co dokładnie mam źle i nie musi być na jutro ;pp
http://postimage.org/image/ig2j1qrj3/
http://postimage.org/image/9ca6ch3rf/