.Najbardziej problematyczne jest dobre narysowanie liń w półwidoku -półprzekroju ,zarys gwintu i kreskowanie. Proszę. o jakiekolwiek sugestie ,pomocne rysunki ,z góry thx .Pozdrawiam.połączenie gwintowe -jak się zabrać
-
kristavo92
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)

- Posty w temacie: 10
połączenie gwintowe -jak się zabrać
Witam.Nie wiem jak się zabrać za to połączenie gwintowe
.Najbardziej problematyczne jest dobre narysowanie liń w półwidoku -półprzekroju ,zarys gwintu i kreskowanie. Proszę. o jakiekolwiek sugestie ,pomocne rysunki ,z góry thx .Pozdrawiam.
.Najbardziej problematyczne jest dobre narysowanie liń w półwidoku -półprzekroju ,zarys gwintu i kreskowanie. Proszę. o jakiekolwiek sugestie ,pomocne rysunki ,z góry thx .Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2012, 21:23 przez kristavo92, łącznie zmieniany 1 raz.
Tagi:
-
HWD
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)

- Posty w temacie: 2
Re: połączenie gwintowe -jak się zabrać
napisz to po polsku a nie w stylu dudis69!..."półprzekruj"!kristavo92 pisze:...Najbardziej problematyczne jest dobre narysowanie liń w półwidoku -półwprzekroju
-
kristavo92

-
rc666
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 1
First of all, you need to decide which language you will use in this post.kristavo92 pisze:Ok ,ale tak się nazwa to połączenie w sumie a ma być w półwidok -półprzekrój a mam problem w półprzekroju of course te linie kreskowania.
What I observed is, you have problem using both languages polish and English.
When you make the decision, then, clearly describe what assistance you look for.
Nie ma głupich pytań, są tylko głupcy którzy ich nie zadają...
-
dudis69
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 6
HWD pisze:napisz to po polsku a nie w stylu dudis69!..."półprzekruj"!
... następnie poprawił na:HWD pisze:myślisz że dudis69 to zrozumie o co ci chodzi?
HCWD, najpierw się sam debilu naucz poprawnie pisać w ojczystym języku, dopieroHWD pisze:myślisz że ktoś to zrozumie o co ci chodzi?
potem wyszydzaj na forum innych.
kristavo92, nie zwaracaj uwagi na kolege HMWD, bo nawet szkoda czasu na wymianę zdań z takim sfrustrowanym patałachem.
W temacie...
Pole przekroju wypełnione ciemnoszarym zakreskuj normalnie pod kątem 45°, śruby w jedną stronę, a nakrętki w drugą i tyle.

Pozdrawiam Sławek
-
kristavo92

Dziękuję za pomoc,wiem pewnie to określenie dla niektórych dziwne lecz w literaturze stosowane .Ogólnie na śrubac i nakretkach spoko,ale nie wiem jak w przypadku gdy jeden element tulei wchodzi w drugą to kiedy tak samo się kreskuje,chyba tam gdzie się stykają .Czy mógłbyś to narysować dokładniej proszę?Bo nie wiem czy czaję ,sorki ,ale wolę byc pewny.Dzieks z góry .pozdrawiam 
-
kristavo92

połączenie gwintowe cdn.
Ostatnio muszę też zrobić inne zadanie z połączenia gwintowego z Bobera analogicznie
.Czy w tym przypadku podobnie to wygląda?
Proszę o jakieś wskazówki
Z góry dzięks
.Czy w tym przypadku podobnie to wygląda?
Proszę o jakieś wskazówki