Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak to zrobić, aby było dobrze i prawidłowo ?
Słabo to na fotkach widać , ale jak kolega dudis69 wspomniał;fjk pisze:ale jak pokazać otwór stopniowany w środku "wieży" na foto1 i otwór podłużny nieprzelotowy od otworu środkowego-foto3dudis69 pisze:fjk, masz to dokładnie pokazane na czwartym zdjęciu![]()
.... mniej więcej w ten sposób.fjk, wytnij sobie jedną ćwiartke.
To co pokazałem na rysunku jest odpowiedzią na Twoje wcześniejsze pytanie;fjk pisze:...Bo to co pokazałeś na rysunku, to chyba rzut izometryczny( o kącie osi 120 st)?...
p.s.fjk pisze:ale jak pokazać otwór stopniowany w środku "wieży" na foto1 i otwór podłużny nieprzelotowy od otworu środkowego-foto3dudis69 pisze:fjk, masz to dokładnie pokazane na czwartym zdjęciu![]()
dudis69- dziękuję , że dokończyłeś moją odpowiedź.dudis69 pisze:fjk, wykaż trochę dobrej woli...
Ten otwór widać na foto 1:jest poniżej płaszczyzny i stożkowy("jak od wiertła").WZÓR pisze: Uzupełnij foto tej ,,wieży'' , gdyż nadal nie wiemy jak do końca ten ,, otwór stopniowany'' wygląda.
Dla mnie to jeden ch..., czy jest ona kawaleryjska, czy żołnierskafjk pisze:ale od początku mówiłem o aksonometrii kawaleryjskiej 135/135/90 st