POŁĄCZENIA ŚRUBOWE :) czyli jak i co do czego ...
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Errata może być luźną kartką włożoną między karty publikacji, lub (rzadziej) wydrukowana na ostatniej stronie ostatniej składki lub na wyklejce. Errata zawiera, oprócz błędów, także ich dokładne umiejscowienie oraz sprostowanie i posiada najczęściej układ tabelaryczny. Erraty (uzupełnienia)stosuje się najczęściej w książkach.dudis69 pisze: Ciekawe czy ktoś wie jak się nazywa errata do erraty.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 7
HWD, druga odsłona i znowu wtopa. Przykre...
HWD, jak byś nie zauważył, to co na pierwszy rzut oka przypomina prostokąt, to jest półwidok półprzekruj śruby, albo odwrotnie.
Jestem mańkutem.
A to niby kółko, to rzut całej śruby z góry.
Więcej... Ciemnoszarym oznaczyłem pole przekroju płaszczyzny, jasnoszarym - powierzchnie płaszczyzn zewnętrznych. A to białe to zarys i płaszczyzna otworu przelotowego.
Jakoś do tej pory nikt nie miał problemów z poprawnym czytaniem moich bazgrołów, ale cóż począć... Widać, że są w śród Nas wybitne wyjątki.
I nie mieszaj bardziej w głowie koledze przybory kreślarskie
Niniejszym, szukaj dziury w całym gdzie indziej, wykorzystaj wolny czas na naukę, zajmij się jakimś hobby, zapisz się do klubu genialnych inaczej "fjk, friko"
HWD, jak byś nie zauważył, to co na pierwszy rzut oka przypomina prostokąt, to jest półwidok półprzekruj śruby, albo odwrotnie.

A to niby kółko, to rzut całej śruby z góry.

Więcej... Ciemnoszarym oznaczyłem pole przekroju płaszczyzny, jasnoszarym - powierzchnie płaszczyzn zewnętrznych. A to białe to zarys i płaszczyzna otworu przelotowego.
Jakoś do tej pory nikt nie miał problemów z poprawnym czytaniem moich bazgrołów, ale cóż począć... Widać, że są w śród Nas wybitne wyjątki.

I nie mieszaj bardziej w głowie koledze przybory kreślarskie
Niniejszym, szukaj dziury w całym gdzie indziej, wykorzystaj wolny czas na naukę, zajmij się jakimś hobby, zapisz się do klubu genialnych inaczej "fjk, friko"

Rozumiem że jesteś fanem " Jak rozpętałem II wś", albo sekserem w jakiejś hodowli bydłaHWD pisze:tu jest byk!

HWD, są trzy prawdy, a to co napisałeś, to jest ta trzecia prawda.HWD pisze:errata poprawia błędy przemądrzałych
Pozdrawiam Sławek
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 5
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 5