VCARVE PRO - Modelowanie i obróbka

Jak Uniknąć kolizji - na poziomie przygotowania pliku do obróbki

Awatar użytkownika

tuxcnc
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 4
Posty: 4855
Rejestracja: 26 lut 2011, 23:24
Lokalizacja: mazowieckie

Re: VCARVE PRO - Modelowanie i obróbka

#11

Post napisał: tuxcnc » 10 sty 2021, 20:38

Fido89 pisze:
10 sty 2021, 20:28
drżał w materiale strasznie.
No a co miał robić przy takiej długości ?
Pytanie jest takie, czy da się to zrobić czymś innym ?




lajosz
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Posty: 1529
Rejestracja: 13 sty 2009, 20:33
Lokalizacja: Ziębice

Re: VCARVE PRO - Modelowanie i obróbka

#12

Post napisał: lajosz » 11 sty 2021, 04:31

Thaifu pisze:
10 sty 2021, 19:37
problem polega na tym , że muszę jakoś sprawdzić czy jestem to w stanie odfrezować w całości...
Obrazek


Fido89
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 2
Posty: 13
Rejestracja: 30 sty 2018, 21:30

Re: VCARVE PRO - Modelowanie i obróbka

#13

Post napisał: Fido89 » 08 lut 2021, 21:14

Jeśli o to chodzi to Vectric Aspire czy VCarve jest o to ubogi. Takie coś sprawdzisz na pewno w F360, ale w VA czy VCarve (przynajmniej do 8.5) nie uświadczysz.

Awatar użytkownika

RobertT1
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 13 mar 2021, 06:00

Re: VCARVE PRO - Modelowanie i obróbka

#14

Post napisał: RobertT1 » 03 kwie 2021, 14:52

Witam wszystkich mam pytanie czy da się przenieść wszystkie ścieżki i nadać je na innych formatkach na innym projekcie?

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Ogólne dyskusje na temat oprogramowania CAD/CAM”