Frezarka cnc
Frezarka do 150tyś
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 5
Frezarka cnc
Witam poszukuję frezarki cnc za około 150tyś +- mile widziana oś 4 musi też robic w twardszych materiałach łatwy serwis itp. to wiadomo a najlepiej jakby przepracowała rok bez poważniejszych awarii 

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
Re: Frezarka cnc
A ja szukam auta pasującego idealnie pod moje potrzeby i najlepiej żeby był czerwony 
Sprecyzuj bardziej zapytanie bo tak to można pogadać jak głuchy z niemową...

Sprecyzuj bardziej zapytanie bo tak to można pogadać jak głuchy z niemową...
-
Oólnie stół nie musi być jakis wielki może mieć poniżej metra najlepiej z podzielnicą zastanawiam sie nad firmami cincinati , hurco(w poprzedniej firmie mieli ale niezbyt zadowoloeni byli), i bridgeport ewentualnie polskie mtp aczkolwiek o nich nic mi nie wiadomo nie widziałem opinii ani ich działania jedyne co kusi to fakt ze są nowe i gwarancja 1rok
edit: maszyna ma głównie robić to czego nie da się ogarnąć na mojej tokarce + mniejsze detale frezowane ogoło 200x200x40
edit: maszyna ma głównie robić to czego nie da się ogarnąć na mojej tokarce + mniejsze detale frezowane ogoło 200x200x40
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Za taką kasę to nic lepszego nie kupisz.
P.s.
Kolega na Haas VF-2 z 4 osią sie załapał ..... , bo promocja była.
frezarka-cnc-profi-713-centrum-obrobcze-t89754.html
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
Nic innego nie jest warte uwagi? jak z tymi cinicinati i bridgestone? kolega po fachu z ławki robi na starych mori seki i poleca je aczkolwiek frezarka tak stara mnie nie interesuje plus ze 2xmniejszy budżet a moi zleceniodawcy jednak patrzą na "wiek maszyny"
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
Zienek pisze:OnRed
Niestety jedno wyklucza drugie... Zależy co kolega rozumie pod pojęciem "twardsze materiały" ale generalnie Onred jest stworzony do wydajnej obróbki aluminium... Przy stali niestety zostanie w tyle za konkurencjąTorus13 pisze:musi też robic w twardszych materiałach