Co to jest za tokarka
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 8
- Kontakt:
Co to jest za tokarka
Witam,
Czy ktos potrafi powiedziec co to za tokarka? Chodzi mi o producenta, a najlepiej o typ.
Pozdrawiam
Czy ktos potrafi powiedziec co to za tokarka? Chodzi mi o producenta, a najlepiej o typ.
Pozdrawiam
- Załączniki
-
- DSC04804.JPG (114.1 KiB) Przejrzano 1839 razy
>>>>>>>>>> GELO <<<<<<<<<<
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Zajrzyj do szafy sterowniczej i popatrz jakie napisy są na stycznikach, cewkach transformatorach.
Popatrz też na silniki - tam też możesz znaleźć "Made in ..." Acha - często takie obrabiarki mają tabliczki zamalowane. Poszukaj np. silniczka od pompki chłodziwa, choć może być nieoryginalna.
No i sprawdź dokładnie, czy podziałka jest na pewno w milimetrach, a nie w calach.
Popatrz też na silniki - tam też możesz znaleźć "Made in ..." Acha - często takie obrabiarki mają tabliczki zamalowane. Poszukaj np. silniczka od pompki chłodziwa, choć może być nieoryginalna.
No i sprawdź dokładnie, czy podziałka jest na pewno w milimetrach, a nie w calach.
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 8
- Kontakt:
A pamietasz jakie to ma oznaczenie? Jak nazywa sie ten model? Pytam bo szukam do tego ustrojstwa dokumentacji. Z gory dziekuje za pomoc.stal-com pisze:to jest koreanka znam tą maszyne kiedys pracowalem na niej z tym że na nówce i była super no ale niestety nie moge nic wiecej powiedziec jak z biegiem czasu zachowują sie nadal te modele
>>>>>>>>>> GELO <<<<<<<<<<
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
Witam
Taka koreanka pojawiła się na Allegro i wysłałem do nich maila z zapytaniem czy maja do niej dokumentację. Czekam na odpowiedź. Też mam koreankę i DTR do niej ale wątpię, żeby wiele miały ze sobą wspólnego. Z tego co się do tej pory zorientowałem to na polskim rynku występowały 4 modele koreanki.
Taka koreanka pojawiła się na Allegro i wysłałem do nich maila z zapytaniem czy maja do niej dokumentację. Czekam na odpowiedź. Też mam koreankę i DTR do niej ale wątpię, żeby wiele miały ze sobą wspólnego. Z tego co się do tej pory zorientowałem to na polskim rynku występowały 4 modele koreanki.