Witam
Mam problem z solid edge. Podczas niektórych operacji przy modelowaniu wyskakuje błąd i program mnie wyrzuca. Czy to jest brak jakiegoś sterownika, czy może są tego jakieś inne przyczyny?
wyrzucanie z programu
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
1. Czasami się tak zdaża z powodu błędów przy przeliczaniu geometrii. Zazwyczaj bugi tego typu są eliminowane w service packach ale gdy posiadasz pirata lub mnie masz opieki technicznej to nie masz do nich dostępu.
Jeśli dzieje się to bardzo często to stawiam na pirata. Btw jeśli to oryginał to wal do firmy gdzie kupiłeś program niech ci coś zaradzą.
Jeśli dzieje się to bardzo często to stawiam na pirata. Btw jeśli to oryginał to wal do firmy gdzie kupiłeś program niech ci coś zaradzą.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
rzepaw1 Jaki posiadasz numer licencji ? Możesz mi podać na priv ? Ja mam coś takiego : DC8........0B i wyskakuje okienko, że jest nieprawidłowa. Jeśli czytacie to to pomóżcie mi zdobyć inny klucz licencji do tego programu. Numer licencji otrzymany w szkole jest wadliwy. Jeśli chcecie mi pomóc to wysyłajcie swoje klucze do mnie na priv. Mam wersję akademicką.