Toolpath Vectric Aspire

Vectric Aspire w Alphacam

Alphacam

Autor tematu
tree
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 3
Posty: 57
Rejestracja: 19 sty 2009, 12:19
Lokalizacja: lubuskie

Toolpath Vectric Aspire

#1

Post napisał: tree » 02 mar 2021, 13:38

Witam
Używam Vectric Aspire w AlphaCAMie jako to wyeksportować na nc , nie mogę znaleźć w VA zakładki toolpath.


[url=https://vgruk.com/]website[/url]

Awatar użytkownika

pepepe1
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 2
Posty: 64
Rejestracja: 03 wrz 2004, 19:25
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Re: Toolpath Vectric Aspire

#2

Post napisał: pepepe1 » 02 mar 2021, 13:47

Obrazek


Autor tematu
tree
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 3
Posty: 57
Rejestracja: 19 sty 2009, 12:19
Lokalizacja: lubuskie

Re: Toolpath Vectric Aspire

#3

Post napisał: tree » 02 mar 2021, 13:57

Też bym tak chciał :/
Załączniki
va.png
nie ma
[url=https://vgruk.com/]website[/url]

Awatar użytkownika

pepepe1
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 2
Posty: 64
Rejestracja: 03 wrz 2004, 19:25
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Re: Toolpath Vectric Aspire

#4

Post napisał: pepepe1 » 02 mar 2021, 15:53

Może tu coś znajdziesz, od 37:00?


Autor tematu
tree
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 3
Posty: 57
Rejestracja: 19 sty 2009, 12:19
Lokalizacja: lubuskie

Re: Toolpath Vectric Aspire

#5

Post napisał: tree » 02 mar 2021, 19:44

Dzięki, ale nie widzę u siebie przycisku export to alphacam
[url=https://vgruk.com/]website[/url]

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Alphacam”