Tapatalk
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 1
Tapatalk
Witam, chciałem zapytać, czy są jakieś plany uruchomienia pluginu Tapatalk na tym forum?
Po długiej przerwie wracam do tematu CNC i chciałbym regularnie czytać to forum. Bardzo wygodnie robi się to w krótkich chwilach wolnego czasu na telefonie przy pomocy Tapatalk. Dostęp przy pomocy telefonu robi sie bardziej i bardziej popularny. Na pewno zwiększyłoby to i tak już dużą atrakcyjność tego miejsca.
Po długiej przerwie wracam do tematu CNC i chciałbym regularnie czytać to forum. Bardzo wygodnie robi się to w krótkich chwilach wolnego czasu na telefonie przy pomocy Tapatalk. Dostęp przy pomocy telefonu robi sie bardziej i bardziej popularny. Na pewno zwiększyłoby to i tak już dużą atrakcyjność tego miejsca.
Pozdrawiam
Lukasz
Lukasz
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Witam
Coś tam będzie robione, narazie zbieram informacje o możliwych modyfikacjach forum i w długie zimowe wieczory będę je pisał lub instalował.
Coś tam będzie robione, narazie zbieram informacje o możliwych modyfikacjach forum i w długie zimowe wieczory będę je pisał lub instalował.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 4
Może to nieładnie ale... osobiście wolałbym gdyby tapatalka nie było. Wszystkie znane mi fora z zainstalowanym tapatalkiem maja upierdliwy zwyczaj wyświetlania popupa z "propozycją do odrzucenia" za każdym razem kiedy na nie zaglądam przez przeglądarkę na komórce lub tablecie. Tapatalka nie lubię też z tego powodu że skaluje obrazki do "wielkości idealnej" co na mojej komórce oznacza "znaczek pocztowy".
A przeglądanie forum przez przeglądarkę działa bardzo dobrze - może tylko "oznacz wszystkie wątki jako przeczytane" jest niebezpiecznie blisko "wyświetl starsze wątki"
A przeglądanie forum przez przeglądarkę działa bardzo dobrze - może tylko "oznacz wszystkie wątki jako przeczytane" jest niebezpiecznie blisko "wyświetl starsze wątki"

-
- Posty w temacie: 5
No wyświetlają ale tylko raz. Nie jestem w stanie zrozumieć jak można czytać forum przez przeglądarkę w telefonie zamiast przez tapatalka. Zakładam, że chodź spróbowałeś tapatalka, wszyscy którzy na niego narzekają po dłuższej rozmowie dochodzi do argumentu "ale on kosztuje 10zł" i zazwyczaj na tym się rozmowa kończy.
Co do obrazków to przecież możesz w niego kliknąć i obejrzeć w powiększeniu, czytając przez przeglądarkę musisz przesuwać ekran na boki, żeby w ogóle stwierdzić co jest na obrazku.
Co do obrazków to przecież możesz w niego kliknąć i obejrzeć w powiększeniu, czytając przez przeglądarkę musisz przesuwać ekran na boki, żeby w ogóle stwierdzić co jest na obrazku.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 4
Cóż, mnie nęka znacznie częściej, może nie przy każdej wizycie ale wystarczająco często żeby znienawidzić. Co do testowania - mam darmową wersję z forum HMEM. Te 10zł też bym odżałował - tylko zwyczajnie nie widzę powodu. Ogólnie - wielkiego problemu z nim nie mam ale na pewno się nie obrażę jeśli admin uzna że to jednak zbyt wiele roboty.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
Wnosi ze względu na negatywny wpływ na PKB.
Maszyna stoi, pracownik tapalkuje sobie z komórką, rosną koszty produkcji.
No i jeszcze może to spowodować wzrost liczby niepatriotycznych postów bez polskich znaków diakrytycznych i więcej pytań o pomoc w rysunku, "bo własnie mam kolo i musicie mi pomoc".
No dobrze.. ach ten postęp...

No i jeszcze może to spowodować wzrost liczby niepatriotycznych postów bez polskich znaków diakrytycznych i więcej pytań o pomoc w rysunku, "bo własnie mam kolo i musicie mi pomoc".

No dobrze.. ach ten postęp...

zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
- Posty w temacie: 5
Możesz mi wyjaśnić jak Ty to robisz? Przysżło powiadomienie o odpowiedzi w tym wątku i próbowałem ją odczytać przez przeglądarkę, przecież to jakiś horror jest. Post który zawiera więcej niż dwa słowa a nie daj Boże dwie-trzy linijki trzeba w trakcie czytania każdej lini przewijać w prawo i potem z powrotem w lewo. Czy może istnieje jakiś magiczny sposób, żeby szerokość strony była dopasowana do wielkości ekranu?grg12 pisze:A przeglądanie forum przez przeglądarkę działa bardzo dobrze - może tylko "oznacz wszystkie wątki jako przeczytane" jest niebezpiecznie blisko "wyświetl starsze wątki"
Kiedyś dawno temu miałem taką wbudowaną przeglądarkę w HTC Desire, która takie cuda czyniał, znaczy można było przeskalować stronę ale litery pozostawały tej samej wielkości.
[ Dodano: 2013-10-12, 12:31 ]
Lepiej niech pracownik tapatalkuje tu na forum niżby miał siedzieć na fejsiku, z tego pierwszego może byc jakiś pożytek chociaż.pitsa pisze:Wnosi ze względu na negatywny wpływ na PKB.![]()
No dobrze.. ach ten postęp...![]()