Symulator Winnc SINUMERIK 810T/M

Oprogramowanie symulacyjne

Autor tematu
jarq1542
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 2
Rejestracja: 20 sie 2014, 20:04
Lokalizacja: Gniewczyna

Symulator Winnc SINUMERIK 810T/M

#1

Post napisał: jarq1542 » 20 sie 2014, 23:06

Witam Serdecznie :)
Mam problem z symulatorem Winnc :)
Jest ktoś mi w stanie pomóc ?ObrazekObrazek


<3 CNC <3

Tagi:


witek12
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 118
Rejestracja: 09 sie 2014, 18:19
Lokalizacja: Toruń

#2

Post napisał: witek12 » 10 wrz 2014, 10:32

Witam
ten symulator będzie działał tylko pod systemem 32 bitowym, u mnie działa pod winn7 32bity. pod XP też będzie działał.
Pozdrawiam
CAD/CAM 3D


jedrzej82
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 06 kwie 2015, 13:44
Lokalizacja: Bydgoszcz

#3

Post napisał: jedrzej82 » 06 kwie 2015, 13:48

Dziala bez problemu w VMWARE Workstation Windows XP SP3, mam system operacyjny Windows 8.1 :) Zaznaczylem dodatkowo opcje kompatybilnosci WINNC z Windows 98 oraz uruchamianie w rozdzielczosci 640 x 480


pawgrall
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 1
Posty: 12
Rejestracja: 30 cze 2016, 12:33
Lokalizacja: Kuj-Pom

podobny problem WINNC 810T symulator

#4

Post napisał: pawgrall » 10 gru 2016, 10:30

mam taki sam problem próbuję uruchomić go na win xp sp3 32bit i nic taki komunikat wyskakuje jak wyżej...;/ jesteście w stanie pomóc ??
pozdrawiam


MrMartynek
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 7
Rejestracja: 22 cze 2018, 12:00
Lokalizacja: Breslau

Program WinNC 810T

#5

Post napisał: MrMartynek » 02 lip 2018, 08:06

Hej,
macie gdzieś instalkę do tego programu ? Jeśli tak, to jest szansa na przesłanie ?
Pozdrawiam :)


MARCO62
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 1
Posty: 30
Rejestracja: 21 lut 2015, 22:29
Lokalizacja: Zduńska Wola

Re: Symulator Winnc SINUMERIK 810T/M

#6

Post napisał: MARCO62 » 22 paź 2018, 19:52

Witam też bym miał prośbę jak by ktoś mógł podesłać taki symulator to był bym wdzięczny może jakoś się dogadamy.mark-62@o2.pl


drillex
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 4
Rejestracja: 19 lip 2015, 07:41
Lokalizacja: kępno

Re: Symulator Winnc SINUMERIK 810T/M

#7

Post napisał: drillex » 10 lut 2019, 12:45

Witam zainstalowałem ten symulator na xp 32b i na SE wyskakuje taki sam błąd jak na zdjęciu powyżej .Może któryś z kolegów poratował by sprawdzoną wersją , będę b. wdzięczny ;) email q.na@wp.pl

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Oprogramowanie symulacyjne”