Symulator do Sinumerik 810t

Oprogramowanie symulacyjne

Autor tematu
snikers13
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 4
Rejestracja: 11 kwie 2007, 19:32
Lokalizacja: Wodzisław Śląski

Symulator do Sinumerik 810t

#1

Post napisał: snikers13 » 14 kwie 2007, 20:37

Witam poszukuje symulatora do sinumerik 810t posiadam sinumerika 840d a w pracy cholera kupili maszyne z sinumerik 810t a chciałbym w domciu popracować z góry dzięki



Tagi:

Awatar użytkownika

easy2002
Moderator
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Posty: 1995
Rejestracja: 27 lis 2004, 19:40
Lokalizacja: Gniew
Kontakt:

#2

Post napisał: easy2002 » 14 kwie 2007, 21:14

Witaj
zastanów się co ty piszesz :mrgreen:

https://www.cnc.info.pl/topics84/win-nc ... 29e9#40597

przecież WinNc to jest symulator
nie potrzeba żadnego "Cracka" aby działał

Co chiałbyś robić programować czy bardziej obsługa sterownika 810
... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje ;-) ---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281


Autor tematu
snikers13
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 4
Rejestracja: 11 kwie 2007, 19:32
Lokalizacja: Wodzisław Śląski

#3

Post napisał: snikers13 » 16 kwie 2007, 22:10

Witam chodzi mi o symulator na PC taki zeby był pulpit taki jak na maszynie z sterowaniem sinumerik 810, a chciałbym i programować i potrafić obsłużyć ten sterownik , sorry za niesprecyzowane pytanie w tamtym temacie. :oops: jeżeli moge liczyć na pomoć to z góry dzięki :grin:

Awatar użytkownika

easy2002
Moderator
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Posty: 1995
Rejestracja: 27 lis 2004, 19:40
Lokalizacja: Gniew
Kontakt:

#4

Post napisał: easy2002 » 17 kwie 2007, 06:16

Witaj
Właśnie WinNc to taki program
Pulpit jak w maszynie można programować i nauczyć się poruszania po systemie sterowania
... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje ;-) ---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281


Rysiek999
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 1
Posty: 17
Rejestracja: 09 maja 2008, 11:57
Lokalizacja: Śląsk

Symulator 810T

#5

Post napisał: Rysiek999 » 01 lip 2008, 12:01

Witam! Kolega poda meila to prześle


k108
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 12 sie 2008, 23:43
Lokalizacja: Poznań

#6

Post napisał: k108 » 12 sie 2008, 23:48

witam serdecznie jestem nowy na tym forum nie bardzo sie jeszcze w nim orientuje, i nie dokonca moge odnalesc to czego szukam. Mam pytanko od niedawan tzn 3 tygodnie mam stycznosc z maszynami siemens emco 360, czy jest moze jakas strona z metodami programowania i nastawiania takich maszyn, w mojej pracy maja zamiar zrobic mnie nastawiaczem, i chcialbym juz zaczac brac sie za to bo jest to dosc ciekawe doswiadczenie. A najlepiej jakies symulatory lub cos w podobie. za odp serdecznie dziekuje i pozdrawiam.


Wroobel
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 21 paź 2009, 20:53
Lokalizacja: Siedlce

#7

Post napisał: Wroobel » 21 paź 2009, 20:55

Witam!!
Jestem nowy, szukam programu na kompa, WinNc programowanie tokarki w 2D sinumerik 810T. Moze mi ktos przesłać na maila Luki.danger@interia.pl


bekaz25
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 1
Posty: 12
Rejestracja: 23 gru 2009, 21:20
Lokalizacja: Gdansk

#8

Post napisał: bekaz25 » 19 sty 2010, 21:07

witaj,
posiadasz moze sinu train albo mazak camware ? szukam od jakiegos czasu i nie moge znalezc, moze moglbys mi pomoc? pozdrawiam


wojtekkrecik
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 3
Posty: 3
Rejestracja: 28 sty 2010, 17:32
Lokalizacja: Krosno

#9

Post napisał: wojtekkrecik » 28 sty 2010, 17:41

Witam wszystkich. Mam ogromną prośbę. Pracuję na systemie pronum, firma wymienia systemy na sinumerik i tu problem bo nie znam tego systemu. Prosił bym o jakiś symulator abym mógł poćwiczyć w domku. Plis wojtekkrygowski@gmail.com

[ Dodano: 2010-01-29, 20:08 ]
Wiem że macie plis


HaWuŚ
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 1
Posty: 14
Rejestracja: 21 sty 2010, 11:58
Lokalizacja: Chorzów-KLIMZOVWIEC

#10

Post napisał: HaWuŚ » 29 sty 2010, 20:45

czy mógłbym tez prosi WinNc hawus87@wp.pl

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Oprogramowanie symulacyjne”