Surfcam 4.0 SP1 - problem z tekstem.

Dyskusje dotyczące programu Surfcam

Zgłoszenia konkursowe

Awatar użytkownika

Autor tematu
WZÓR
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Posty: 6428
Rejestracja: 01 sty 2009, 20:01
Lokalizacja: Oława

Surfcam 4.0 SP1 - problem z tekstem.

#1

Post napisał: WZÓR » 10 lip 2011, 14:59

Chciałem potrenować obróbkę z tekstem , ale w Surfcam 4.0 SP1 okno < typ czcionki > jest nieaktywne ..... w Surfcam 3.0 nie miałem tego problemu.
Co jest grane?

Obrazek



Tagi:

Zgłoszenia konkursowe


postek
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 1
Posty: 38
Rejestracja: 25 kwie 2011, 09:28
Lokalizacja: Warszawa

#2

Post napisał: postek » 10 lip 2011, 17:41

To jest chyba bug tej wersji SURFCAM, konkretnie biblioteki SCDialog.dll. Jeśli masz jeszcze wersję 3.0 to podmień ten plik lub załączam mój plik. (mój jest w wersji angielskiej.)
Załączniki
SCDialog.zip
SCDialog.zip
(20.13 KiB) Pobrany 169 razy

Awatar użytkownika

Autor tematu
WZÓR
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Posty: 6428
Rejestracja: 01 sty 2009, 20:01
Lokalizacja: Oława

#3

Post napisał: WZÓR » 10 lip 2011, 20:48

postek pisze:To jest chyba bug tej wersji SURFCAM, konkretnie biblioteki SCDialog.dll. Jeśli masz jeszcze wersję 3.0 to podmień ten plik ...
... i tak zrobiłem.

Obrazek

Dziękuję za pomoc .
:smile:

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Surfcam”