Sterownik INDRAMAT 1TRM3

Poszukuję

Rozmowy dotyczące budowy, działania i naprawy urządzeń automatyki przemysłowej

Autor tematu
szary11
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 3
Posty: 297
Rejestracja: 16 lut 2011, 22:44
Lokalizacja: Tarnogród

Sterownik INDRAMAT 1TRM3

#1

Post napisał: szary11 » 22 sty 2020, 10:15

Witam, potrzebuję schematu do do sterownika Serwo DC 1TRM3 INDRAMAT, mam go we frezarce MAHO MH700C.
Jest to sterownik pojedynczej osi, w moim przypadku pionowej.
Jeżeli ktoś może pomóc , to będę wdzięczny.




esiek3
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 1
Posty: 21
Rejestracja: 29 maja 2009, 20:47
Lokalizacja: Ostrów Wlkp

Re: Sterownik INDRAMAT 1TRM3

#2

Post napisał: esiek3 » 22 sty 2020, 11:11

Wysłałem na e-maila.


Autor tematu
szary11
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 3
Posty: 297
Rejestracja: 16 lut 2011, 22:44
Lokalizacja: Tarnogród

Re: Sterownik INDRAMAT 1TRM3

#3

Post napisał: szary11 » 22 sty 2020, 13:30

esiek3 pisze:
22 sty 2020, 11:11
Wysłałem na e-maila.
Dzięki, ale ten co wysłałeś to 1TRM2, za dużo się różni.
Nic nie mogę znaleźć w sieci, a pali mi się dioda z błędem.


Autor tematu
szary11
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 3
Posty: 297
Rejestracja: 16 lut 2011, 22:44
Lokalizacja: Tarnogród

Re: Sterownik INDRAMAT 1TRM3

#4

Post napisał: szary11 » 23 sty 2020, 13:19


ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Automatyka przemysłowa”